Yıl 2006 Maxicep Yeniden Doğmuş?

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Ben tapatalkta da tema çektim mavi mavi çok hoş :D

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

H0lligan

Üye
ben şu tapatalk a hala alışamadım ya sırf forum Chrome da daha güzel oluyor diye halen daha Chrome kullanırım
aynen ya bende alılamamışdım zamanında tapatalka :ehe
ki hala öyle :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ghstr
The Pancar

The Pancar

Üye
Tanıdığım çoğu kişi gitti :(

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
diğer 2 arkadaşım adına da teşekkür ederim :) forum da herkes aşırı ciddi bir halde azıcık daha samimiyet gerekli forumda ben ve @H0lligan , @kaankulahli gibi birbirini tanıyan kişiler arasında samimiyet var ancak daha şahsen tanışmamış üyeler arasında zerre samimiyet yok gerçekten büyük bir eksik
asıl o eski çok samimi üyeler forumu bıraktı ondan dolayı kimsede samimiyet yok :)
Örn. @The Shadow :angry:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ghstr ve kaankulahli
Sarangni

Sarangni

Üye
Fazla samimiyet tez ayrılık getirebiliyor sanal alem de... Mesafe ve ciddiyet bir noktaya kadar iyidir. Sırf bu aşırı samimiyet sebebi ile dağılan gruplar, üyeler okuyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Fazla samimiyet tez ayrılık getirebiliyor sanal alem de... Mesafe ve ciddiyet bir noktaya kadar iyidir. Sırf bu aşırı samimiyet sebebi ile dağılan gruplar, üyeler okuyor.

biz bize yeteriz :ehe @H0lligan @kaankulahli :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831, Ozan, H0lligan ve 1 kişi daha
Sarangni

Sarangni

Üye
alınmayın hocam sizde gelin :op:
Alınacak bir durum yok ortada. :)

6 yıldır üyeyim bu siteye üye profili olarak en düzgün zamanlarından birini yaşıyor diyebilirim.

Ergenler ile dolu olduğu zamanlarıda biliyorum. Bazıları hiç çekilmiyordu. :D

• Beğen
Tepkiler: Ozan, H0lligan ve ghstr
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Alınacak bir durum yok ortada. :)

6 yıldır üyeyim bu siteye üye profili olarak en düzgün zamanlarından birini yaşıyor diyebilirim.
Hep aksini düşünüyorlar hocam . Böyle düşünmeniz güzel :).

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
Sarangni

Sarangni

Üye
Hep aksini düşünüyorlar hocam . Böyle düşünmeniz güzel :).
Ben çok yazmadım bu altı yılda ama hep takip ettim. Özellikle bir dönem öyle çok bilmiş kişiler vardı ki akıllara zarar. Bir de ergenler arası it dalaşı dediğimiz şeyler oluyordu.

Şu anda daha seviyeli. Belki çok kişi yok ama yardım sever düzgün şeyler yazıp yardım isteyenleri güzel yönlendiren arkadaşlar mevcut.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Ben çok yazmadım bu altı yılda ama hep takip ettim. Özellikle bir dönem öyle çok bilmiş kişiler vardı ki akıllara zarar. Bir de ergenler arası it dalaşı dediğimiz şeyler oluyordu.

Şu anda daha seviyeli. Belki çok kişi yok ama yardım sever düzgün şeyler yazıp yardım isteyenleri güzel yönlendiren arkadaşlar mevcut.

ah bir de şu yardım isteyenler düzgünce istese başlıklar full ACİL YARDIM LÜTFEN YARDIM vs dolu

Sarangni

Sarangni

Üye
ah bir de şu yardım isteyenler düzgünce istese başlıklar fu ll ACİL YARDIM LÜTFEN YARDIM vs dolu

Yardım isteyenler birer sihirli değnek beklemekteler. Oysa ki burada ki bilgilerin çoğunu birkaç doğru arama ile ulaşabilirler ama miskinlik öyle bir boyutta ki her şeyi forum da ki arkadaşlardan bekliyorlar. Bunun birçok örneğini bulmak mümkün. Esasın da Google nasıl arama yapacağını bilen birisinin sorunları çözmesi çok zor değil ama gel gör ki şimdi kim uğraşacak Google felan. :D

• Beğen
Tepkiler: ghstr
@Safak

@Safak

Üye
@ihtiyar007 @muhammed3434 unutum kac kac oldugunu @SHS burda ztn beyler eski uyeler biraz daha olgundu daha net cevaplar veriyodu
@ihtiyar007 @muhammed3434 unutum kac kac oldugunu @SHS burda ztn beyler eski uyeler biraz daha olgundu daha net cevaplar veriyodu

Love Prince

Love Prince

Üye
Hey gidi günler hey, eski zamanların tadı tuzu yok ara ara girip bakıyorum, konu dışında oldukça aktif üyeler vardı, şimdi çoğu yok, saatlerce forumdan çıkmazdık, sonra birer birer yaprak misali döküldük.

Üst Alt