Yıl 2006 Maxicep Yeniden Doğmuş?

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Yıl 2006 Maxicep Yeniden Doğmuş?
Böyle eskiyi yad etmek çok hoşuma geliyor. Nereden nereye gelindiğini ne yapıldığını anlamak içinde gerçekten faydalı olur.

@Ozan hocamın 2006 da attıkları mesajlara bakmak istedim gerçekten o zaman ki üyeler fazla değillermiş ama 100 kişi varsa 80 i aktifmiş mesajlarda çoğunun yorumu var.

Gerçekten 9 yıl olmuş ve bu konuda @Ozan hocam gerçekten işini bıkmadan aynı aktiflikle sürdürebiliyor . Bu konuda gerçekten çok sabırlı gördüm , gerçekten 9 yıl az değil :D..

Bir durumu fark ettim 2006'da site kapanmış ne olmuş ki merak ettim.

Aktiflik konusunda konular felan açılmış garip geldi :ehe. Bu site kaç yıl 2006 dan daha öncesi ne acaba..

• Beğen
Tepkiler: Ozan

H0lligan

Üye
2004 de kurulmamışmıydı :hmmm niye 2006 da aktiflik düşmüş :hmmm ama helal olsun harbiden hala ayakta site :alkis

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
11 senelik koca çınar ne diyim ki.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve H0lligan
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepten üyeler kaçmaz :ehe.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve SoulsEagle

H0lligan

Üye
@H0lligan+:bann:= 100 üye ayrıldı
@kaankulahli +:bann: = 200 üye ayrıldı
@SoulsEagle +:bann:= Hiçbir değişim yok :D

aynn arada yaptığınız komik yorumlarla üyeleri daha çok çekiyorsunuz ve maxi bağımlılık yapıyor :)
@ghstr +500 üye ayrıldı :ehe suçlu biz değiliz :ehe :D

• Beğen
Tepkiler: ghstr
smh60

smh60

Üye
Aslında üye olduğum zamanlarda çok daha aktifti forum symbiana büyük ilgi vardı

• Beğen
Tepkiler: __Midas__ ve BLasTeaR
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Aslında üye olduğum zamanlarda çok daha aktifti forum symbiana büyük ilgi vardı
Bende 2012'nin Ocak ayında olmuştum tam 3 sene geçti.. Evet biraz öyleydi ama halan aktif bir site . .:)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
@H0lligan+:bann:= 100 üye ayrıldı
@kaankulahli +:bann: = 200 üye ayrıldı
@SoulsEagle +:bann:= Hiçbir değişim yok :D

aynn arada yaptığınız komik yorumlarla üyeleri daha çok çekiyorsunuz ve maxi bağımlılık yapıyor :)

diğer 2 arkadaşım adına da teşekkür ederim :) forum da herkes aşırı ciddi bir halde azıcık daha samimiyet gerekli forumda ben ve @H0lligan , @kaankulahli gibi birbirini tanıyan kişiler arasında samimiyet var ancak daha şahsen tanışmamış üyeler arasında zerre samimiyet yok gerçekten büyük bir eksik

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle, kaankulahli ve H0lligan

H0lligan

Üye
diğer 2 arkadaşım adına da teşekkür ederim :) forum da herkes aşırı ciddi bir halde azıcık daha samimiyet gerekli forumda ben ve @H0lligan , @kaankulahli gibi birbirini tanıyan kişiler arasında samimiyet var ancak daha şahsen tanışmamış üyeler arasında zerre samimiyet yok gerçekten büyük bir eksik
keşke sadece ciddi olsa :ifadesiz::ifadesiz:

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
benden kurtuluşunuz yoh olom :ehe şu 2 gündür telefona ROM kuruyorum whatsapp da o yüzden yohum daha ölmedim :kop:

vallaha :ehe
Burası Survivor buradan kaçış yok!!!!!

:kop2: Gel gel bekliyoz :ehe.

Sarangni

Sarangni

Üye
2009 da üye olmuştum. Zaman zaman uzaklaşır giderim. Bir ara geri dönerim şimdiye kadar böyle devam etti. Tapatalk ile foruma ulaşmak daha kolay olduğu için aktiflikte artıyor.

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
2009 da üye olmuştum. Zaman zaman uzaklaşır giderim. Bir ara geri dönerim şimdiye kadar böyle devam etti. Tapatalk ile foruma ulaşmak daha kolay olduğu için aktiflikte artıyor.

ben şu tapatalk a hala alışamadım ya sırf forum Chrome da daha güzel oluyor diye halen daha Chrome kullanırım

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

Üst Alt