Ygs'de Başarılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Ygs'de Başarılar
Off yarın sınav var nabıcam ben:box:D Bu arada sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum:)

• Beğen
Tepkiler: jejep

minoo

minoo

Üye
Başarılar arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: jejep
hoss

hoss

Üye
biz o devreler gectik cok sükür :)sinava gireceklere allah zihin acikligi versin

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
abim girdi sınava o kadar basarılı bi öğrenci olmasına ragmen kötü gecti diyordu.

Revengeful

Emekli Yönetici
fena değildi

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Felsefe zordu yav.Çok çelişkili sorular vardı.2 şık arasında kaldığım çok oldu.Sınav sonrasında görevliler geçmiş olsun demesine karşılık bende geçirenler saolsun demek istedim ama yemedi:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Neden herkes felsefeye zor diyor yahu:hmmm Ben felsefeyi ne ara bitirdim onu bile farketmedim :hmmm

Mert

Mert

Üye
Kime sorsam çok kazıktı diyor:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Mert, 3 sene sonra sende giriyorsun ne düşünüyorsun :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sıfır Alan bizden değildir :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
MaxiCep üyeleri için önce ders ve sorumluluklar gelir:smartass:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende çalıştım ama işe yaramadığını gördüm :ehe

Çağrı.K

Çağrı.K

Üye
YGS matematik soruları gerçekten zordu.Felsefe sorularını hazırlayanların hayal gücüne hayran kaldım.Özelliklede fil sorusu tam bir komedi.Matematiğin 25. sorusunda zaman doldu.İlk netleride ben yazayım.
Türkçe:30 Sosyal:30 Matematik:15:vur Fen:0(zaman kalmadı :off:) Bölümüm eşit ağırlık

minoo

minoo

Üye
Geçen yıl çok basitti ygs ya :s

Revengeful

Emekli Yönetici
YGS matematik soruları gerçekten zordu.Felsefe sorularını hazırlayanların hayal gücüne hayran kaldım.Özelliklede fil sorusu tam bir komedi.Matematiğin 25. sorusunda zaman doldu.İlk netleride ben yazayım.
Türkçe:30 Sosyal:30 Matematik:15:vur Fen:0(zaman kalmadı :off:) Bölümüm eşit ağırlık

Beyaz fil, küçük filden bize ne ya .. Fil iste fil ! :D

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Senin netler yine fena değil ben korkudan hesaplamadım bile:DSoruları hazırlayanlar umarım o aspirinli fillerin altında kalırlar:ehe

minoo

minoo

Üye
Neydi ki o soru? Merak ettim :hmmm

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
TÜRKÇE 38-2
SOSYAL 19-15 6 TANE DE BOŞŞ !!!
MAT1 26-5
FEN 1-1

geçen sene 385 aldım.bu sene 350 alırsam şükredicem.

adamlar sınavları şaşırmış ygs'de lys sorusu soruyorlar.tarihte bilgi soracaksan git lys sözelde sor.

dünden beri sitelerde dolasıyorum.herkes tarih-mat-felsefeden şikayetçi.

soruları sattıyorsunuz sancısını biz çekiyor.

FO ÖSYM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt