Ygs

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Her türlü ihtimali hesaplayacaksın. Geç kalanlar mutlaka olacaktır. Son giriş 10'da olsa bile geç kalanlar olacaktı. Bir kişi üzerinden bütün sistemi suçlayamazsınız. Hayatın bir çok alanında belli bir saat kuralı geçerli. Zamanında geç kaldığı için uçağa yetişememiş biri olarak ben hatalıydım. Zamanımı iyi ayarlamadım. Kural kuraldır. Uygulanmak zorundadır. Öbür kurallar göze batmazken bu niye batıyor, anlamadım. Sınava gerçekten çok çalışan iyi sonuç yapacak olan da sınava her türlğ erken gider, işini şansa bırakmaz. Ayrıca bu kural önceden duyuruldu. Son dk söylenmedi hiç kimseye. Gerçekten anlayamıyorum bu kuralları esnetme veya ihlal etmeyi normal görme anlayışınızı.
Şimdi bir daha düşündüm de hakkaten çok çalışan sorumluluk sahibidir . Her ihtimali düşünür . Allah ' a tevekkül eder . Yetişecek şekilde kurala göre yetişecek şekilde kendini ayarlar . Olmazsa yani yetişemezse Allah büyüktür der . Benim düşünce yapısı sıkıntılı . Geç kaldım alıverin ne olacak sanki . Mantığı yanlış şimdi fark ettim . Neyse artık ösym sınavlarına deneme sınavı gibi görmeyi bıraktım artık . Bir laf vardır evlat babanın tokadını yemeden aklı başına gelmez . Ben daha anne okulundayım baba okuluna ( hayata ) başlayınca çok şey dank edecek . Ösym nin taktiğine hayran oldum . Bunu demem gerekiyor . Yeni konu ekle onlardan sorma . Problemlerin alasını sor . Valla helal olsun güzel taktik .

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Revengeful

Emekli Yönetici
Kpss sınavına 420 lira para vereceğim için 5 saat önce çıkarım herhal evden

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Oğuzhan ve ModX

Revengeful

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğitim hariç hepsine giriyorum

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ModX

Revengeful

Emekli Yönetici
açıklama yaptılar, ücret tekrar gözden geçirilecek

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Sakın gözden gecirmesinler valla az geldi derler vergi lazım ordu suriyede falan derler zararlı çıkarız .