Yeter artık nokia'yı bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeter artık nokia'yı bırakıyorum
Artık nokia kullanmıyorum sonuna kadar nokia'yı savunuyordum önce n9 aldım. desteği kestiler telefon şu anda bitti satmaya çalışıyorum aldığım paranın yarısından azını veriyorlar.Sonrada lumia 800 aldım dedim ki Windows ile iyi iş çıkardı artık kurtarıcak 2 ay oldu şimdi satmaya çalışıyorum 2 ay zor dayandım artık androide geçicem note 2 yi bekliyorum şimdide nokia lumia 900 çıkarmış artık soğudum nokia'dan 800 ile aynı tasarım ve beklentilerin altında özellikler Bundan sonra hediye olarak gelse kullanmam nokia !!!

Tepkiler: musicianfaruk
Hayırlısı olsun doğru yolu bulmuşsun note 2 yi beklemek istemiyorsan galaxy s3' e bakabilirsin veya note fakat 4 çekirdek'li tablettelefon istiyorsan note 2'yi bekle

Tepkiler: musicianfaruk
emin ol android alınca nokiayi arayacaksın. Gelen gideni aratır derler ya hani. Hayırlı olsun.

Konu Sahibi
S3'ü kullandım biraz çok iyiydi herşey akıcı renk mavi gibi bişeydi malzeme kalitesi bence yazılanlar kadar kötü değil performans süper ve istemediğin kadar oyun ve uygulama var bence hiç pişman olmiyicam belki anasayfaya bakmışsınızdır nokia yeni tanıttığı telefonların kamerasındada sahtekarlık yapmış nasıl güvenebilirim ki ?

.Murat.

Üye
bu güncelleme olayları nokiadan soğutuyor
ama kullanıcı pek sorun etmemesi lazım bunları bende dahil ediyoruz illaki destek istiyoruz
olaya farklı açıdan bakacak olursak son model bir mercedes aldık diyelim 1 sene sonra yenisi çıktı ama sadece tampon farkı var
bizi arayıp gel aracınıza yeni tampon takalım derlermi acabayada ne kadar umrumuzda oluraracımızın güncellenmesi
aldık kullanıyoruz gerisi cwf,ye kalmış

doctorrr

Üye
amaaaannn

Tepkiler: OttomaN TigeR
lütfen gitme

Tepkiler: kullanıcıadları

ne alakası var
ayrıca sen gel androide pişman olmayacaksın tüm dünya da en çok kullanılan android üç beş nokia fanı da herşeyi biliyor maşallah

.Murat.

Üye
ne alakası var
ayrıca sen gel androide pişman olmayacaksın tüm dünya da en çok kullanılan android üç beş nokia fanı da herşeyi biliyor maşallah
sürekli destek verecekse yeni telefonları kime satacak söylermisin?elbetteki bir süre sonra eskileri unutacakki yenileri satsın

Dunyada sigara da en cok kullanilanlar arasinda ama bi halta yaramiyor. Nasil bi yaklasim cok kullaniliyo sen de gel

Tepkiler: brksnr ve .Murat.
deniz çok güzel gelsene :P herkeste olan bişey bana çekici gelmiyor

Al işte nokia almamak için bir neden daha nokia Fanlarının kibirine havasına bak hiç bişey yapamadıkları telefonları ile hava atıyorlar

lütfen al arkadaşım yalvarıyorum nokia al..

n000k

Üye
Al işte nokia almamak için bir neden daha nokia Fanlarının kibirine havasına bak hiç bişey yapamadıkları telefonları ile hava atıyorlar
yaşından belli buraya birşeyler yarıştırmaya gelipte yorumlar yapman.. farkındaysan biz hiçbir şey demedik arkadaşa!! satacaksa satacak.. bize ne!! sen ne diye bulandırıyorsun ortalığı.. yok bu böyle yok bu şöyle..android te kendi çapında iyi.. her sistem birbirine benzese o zaman ne diye adları farklı olsun..!!! üstelik burası windows bölümü. nokia değil.. burda htc markası, samsung markası telefonlarda tanıtılıyor.. olayı sid****k yarıştırmaya çevirmeyelim..

Kesinlike burda yarış yapmıyorum bende 2 yıl öncesine kadar sonuna kadar nokia kullanıcısıydım telefonda yapılabilecek herşeyi yaptım ama çok yetersizler amacım birilerini ezmek değil

aksine kullanmayı bilmeyen adam nokia alıyor sonra kötülüyor. Adam lumia 800 almış 1 yıl önce çıkan lumia 900 niye çıktı diye şikayet ediyor. Biraz takip etse böyle şeyler olmaz. Sen kalk 4 eylülde lumia 900 al adam sırf sen yeni aldın telefonun erkimesin niye ertesi gün tanıtacağı telefonları tanıtmasın öyle mi ?

Tepkiler: n000k
Bağımlılıktan kurtulmuşsun.. Benim yapamadığım bir şey.. Tebrikler.. Android iyidir iOs ise candır.. Nokia ise bağımlılıktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...