yeteneksizsiniz türkiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yeteneksizsiniz türkiye

bu acunun programlarına uyuz oluyodum artık daha fazla uyuz oluyorum ya bi insan ulusal tvde yayınlanan programın adına dikkat eder.biraz öküz altında buzağı aramaya benziyor ama ilk duyunca tepkim hep aynı sanki bütün türkiyeye yeteneksizsiniz der gibi.ne alaka diyenler olucaktır ama bazı değerler vardır önemlidir insanlar için ben rahatsız oldum oyuzden actım amacım sadece benmi böyle düşündüm.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
takılmamak gerek böyle şeylere ama, saçma sapan isimler koyuyolar. şöyle olsa daha mantıklı: yetenek sizsiniz türkiye'de yaşayan insanlar. İçinizdeki yeteneği birlikte bir anda söküp alacaz. ayda se.. pardon bu başka projeydi karıştı :ehe .Ben böyle programla, böyle isimle böyle dalga gecerim. yurt dışından kopya yarışma programları olduğundan ismi çevirince bu tür saçmalıklar doğuyo.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen dikkat edilmesi lazım ince ve hassas konular başka isimler cok rahat bulunur yeteneklisin türkiye çok güzel mesela:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet isim çok dandik..dikkat edilmesi gerekiyor..gerçi hiç seyretmem ama bir sürü insan bunu seyrediyor..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Türkçe nin doğru kullandığı taktirde başlıkta bir problem olmaz :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
doğru kullanıyor canım sorun yok ağızdan çıkış ve ilk duyuşta benim hosuma gitmiyor gitmeyen arkadaslarda vardır.
oku oku baban gibi, eşek olma.
oku oku, baban gibi eşek olma
o mevzuya dönüyo;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
doğru kullanıyor canım sorun yok ağızdan çıkış ve ilk duyuşta benim hosuma gitmiyor gitmeyen arkadaslarda vardır.
o mevzuya dönüyo;)

aynen

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Acun gerçekten yıllardır çok kaliteli programlar yapıyor..Zevkle izliyorum..
Senin gibi de kesinlikle düşünmüyorum , Halit'im..
Yeteneğin insanlarda olduğunu belirtiyor açıkca. ( Göster kendini adlı program var , onun gibi program işte )

Başarılar Acun Ulucalı...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
programda sorun yok ali ismindede sorun yok zaten demek istediğim türkçe lastik gibi bir dil ya ilk o programın ismini duyunca insanın aklına o geliyor yoksa program içeriğinde sorun yok demek istediğim farklı bazı değerler vardır çok önmelidir bizim için bu herkesi ilgilendiren bir konu aslında program isminin ilk ağızdan çıkısında bi rahatsızlık vermesi benim sorunum yoksa artniyet falan yok

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya bu biraz da, insanın o an ki bakışı ve anlayışıyla alakalı bir durum olarak nitelendirebiliriz...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum sana alicim bu konuda işte benim de tam dediğim bu ben ülkemin isminin böyle bir sıfatla yan yana gelmesine karşıyım o anlamı taşımasada onu düşündürtmesi bile yeterli benim için

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
o mevzuya dönüyo;)
+1 aynen

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim beni Anladığın için

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hiç bu şekilde dusunmemiştim ama kasti yapıldıgını samıyorum

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bencede kasti değil ama olmasa daha iyimiş

Marchegiani

Marchegiani

Üye
o mevzuya dönüyo;)
+1. :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
+2 oldu:)

Berlin Boleyn

aklı sıra kelime oyunu yapmış ama bu konuda sana katılıyorum...

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Bende katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...