Yerleşik Bileşen Hatası Çözümü - Asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
senin patches klasörü hangi hafıza da @monok

monok

Üye
c hafızasıc hafızası yani telefon hafızasına asigsasiya bukadar olmaz 17 dakkadır bekliyorum mesaj atıyorum bi umutla bekliyorum cevap vermiyeceksen adam akıllı yardımcı olamam de kardeş!!!

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
c hafızasıc hafızası yani telefon hafızasına asigsasiya bukadar olmaz 17 dakkadır bekliyorum mesaj atıyorum bi umutla bekliyorum cevap vermiyeceksen adam akıllı yardımcı olamam de kardeş!!!
orada dur bakalım kardeşim konuda herşey anlatılmış ve 500 kişi indirmiş ve yapmış burada ben seni takip edemem

takip etmem için sen ne yaptın bi beğen butonuna mı bastın veya benim mesajı alıntı mı yaptın ki konuya mesaj yazıldığından haberim olsun lütfen yargısız infaz yapmayalım önce kusuru kendimizde arayalım nasıl yapacağını da pm den gönderdimben sana soru sorduğumda ki saate bak birde kendin cevap yazdığın saate bak 6 saat var arada

ahmu

Üye
harika anlatım paylaşım süper eline sağlık

Tepkiler: asigsasi
süpersin emeğine sağlık

Tepkiler: hajkhanx33 ve asigsasi
waayy aabi c7de tiktak sorunsuz çlıstı n8 kamera modunu yuklemyemıordum 30sn şükranlarımı sunarım

chan.oz

Üye
ise yaradı teşekkürler

teşekkürler dostum

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum

toprak00

Üye
çok çok tskler şimdi benim ROM PATCHER yanalarn arasında şu var ; 'c2z4bin_THUMB 'bu yama tam olarak ne işe yarıyo

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
çok çok tskler şimdi benim ROM PATCHER yanalarn arasında şu var ; 'c2z4bin_THUMB 'bu yama tam olarak ne işe yarıyo
o yama z deki uygulamaları c de gibi gösterip çalışması için z üzerinde oynama yapılmadığı için bu yama z yi c üzerinde oynama yapılmasına ve bazı mod dosyalarının çalışmasına yarar örneğin klavye modu , oturumlar modu gibi

Tepkiler: Toprak47

toprak00

Üye
tsk ederim

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

Tepkiler: -Börteçine- ve Toprak47

ismail

Üye
bu konuyu dün görmüş olsaydım orjinal yazılımı atmazdım