Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?
Sponsorlu Bağlantılar
beydagli
Üye
peki dosyayı kaydettiğimiz yer önemli mi yoksa farketmez mi?
Crusade
Üye
TeşekkürLer.
kardelen149
Üye
çok teşekkür ederim benimde sorunumu çözdü....
furkanislek01sf
Üye
cok saol kardeşş qüzL payLAşmm
e652
Üye
kardeşim benimki niye olmadı indirdim çift tıkladım gittim D yi C yi açmaya çalıştım yine aynı ?
zx6r
Üye
teşekkürler lazım olursa alırım
hakikat_94
Üye
olmadı ya kardes deniyorum olmadı yerel disk c ye veya d ye tıklıyorum program seçme menüsü geliyor olmuyor. lütfen daha iyi anlatırmısın kardesim. Bekliyorum cevabını.
c.more
Üye
valla benimkisi düzeldi ellerine saglik kardesim
07mg32
Üye
eline koluna yüreğine sağlık allah ne muradın varsa versin
serkan2781
Üye
emeğine sağlık teşekkürler
erhank98
Üye
owww saol kardes virus vardı sıldım boyle oldu ama sayende sorunum cozuldu cok saol
burak_live
Üye
Çok sagol
Figo_78
Üye
teşekkürler
Onurhan Mon
Üye
bnde işe yaramdı kardeş nedn olabilir :S:S
Necmati
Üye
Eywallah güzel paylaşım.... :d
bodikbjk
Üye
anında açıldı dosyalar çok teşekkr ederim kardeşim.yolun ve bahtın açık olsun.
mahmut1907
Üye
allah senden razı olsun çok teşekkürrrrr ederimmmmmmmmmmmm program işe yaradı falat bir sorunum daha var ctrl+alt+del yaptığımda görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı yazıyor bunu nasıl çözebilirim
combofix adlı program(google da yaz çıkar) işini gorecektir.Yıllar geçsede autorun virüslerini etkisiz hale getirmekte en başarılı program.Önceden ne sinir olurdum kaspersky bu yuzden.nod32 bu konuda daha etkin combofix kesinlikle bulunsun.Birde sisteminiz destekliyorsa en azından vista ya geçin XP de ölümcül virüsler daha çok
fotokral
Üye
Kardeş Allah razı Olsun Sırf Senin için Üye oldum ....
mırtaza emmi
Üye
allah senden razı olsun kardeş. Başarılarının devamını diliyorum. eyw