Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?
Sponsorlu Bağlantılar
bekiraltin
Üye
cok saol kardes cok ısımıze yaradı d de bı suru bılgı vardı formattan kurtulduk paylasımın ıcın cok saol
suskunprens31
Üye
Teşekür ederim 1 saniye içinde oldu )))))
celikkasap
Üye
çok teşekkürler........
burak_burak_06
Üye
allah razı oolsun krdşş mükemmelsin
king-1212
Üye
ya kardeş ben senin dediğini yaptım kodları kopyalayıp metin dosyası oluşturup içine koydum sonrada dosyanın ismini .bad yapınca kabul etmedi bir dosya adı yazmalısınız dedi anlicağın olmuyo lütfen yrdm Plss
kumsallll
Üye
arkadaşlar benimde bir sorunum var.belgelerimde resimler klasöründe ayrı ayrı klasör vardı 10-15 tane. bunlardan 2-3klasör kaybolmuş.silmediğime eminim.klasörler gizlide de değil. bulmama yardım edebilecek olan varmı ?
mymurat
Üye
allllllaaaaah senden razı olsun beni formattan^kurtardın
by_stres79
Üye
helal arkadasım okadar site gezdim tek cozum burdan cıktı tesekkurler elinize emeginize saglık.. kolay gelsin
arkadaşlar benimde bir sorunum var.belgelerimde resimler klasöründe ayrı ayrı klasör vardı 10-15 tane. bunlardan 2-3klasör kaybolmuş.silmediğime eminim.klasörler gizlide de değil. bulmama yardım edebilecek olan varmı ?