Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

ince_memed

Üye
kardeş winrar ile girersin sonra üsteki araç çudugundan c veya d yi seç kendisi girer

carbikca

Üye
sorun aynen devam ediyor

mkarakusum

Üye
ya arkadaşalar d aynı halda açılmıyor.sağa tıklayıp araştır diyorum bu defada boş açıyor.içeriğini göremiyorum.direk adresi yazarsam giriyorum. mesela d:\programlarım yazarsam giriyor. çözüm yokmu buna

aliceyhun

Üye
Saolasn Bilader İşe Yaradı :D

batukral

batukral

Üye
Bu virüsten dolayı oluyor diye biliyorum bende arkadaşın dediği gibi yapmıştım

m_ates

Üye
eyvallah hocam işe yaradı

asparagasugur

Üye
paylaşım için çok teşekkür ederim ellerinize sağlık kolay gelsin ..

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

feti1

Üye
birader sırf sana teşekkür etmek icin üye oldum sizin qibileri seviyorum.calısmalarınızın devamını dilerim..

kestanelimmm

Üye
Teşekkürler

Muro 104

Üye
helal olsun abi hemen yaptı..Çokkk saolll.İLk ten virüs sanmıştımm ama hemen açıldı.,iNDİRDİĞİME değdi.

farfar123456789

Üye
Kardeş sizin gibi insanlarar yardım eden insanlar allah yardımcınız olsun allah ilminizi artırsın... Bendede c açılmıyordu hemde microsoft security essentials casus yazılım proğramını kurdum ve sonuç c ve d birlikte aç...... Hele ki sizler varsınız helal be size ......

fenerleee

Üye
güzel paylasım süpersin :oke:

elhak

Üye
eline emeğine sağlık

ayarci101

Üye
kardeş vallahi oldu ya çok teşekkürler eline sağlık

FLAR

Üye
valla kardesım eyw saol bılgılendırme ıcın bende format atmayı dusunuodum buyuk dertten kurtardın benı eyw saol tekrardan gercekten işe yarıyo sımdı denedım bende :=))

ahmet_cahit

Üye
Teşekkürler kardeş sürekli başka yerlerden açmak uzun sürüyordu.Eline sağlık... Emeğine sağlık...

yadu1020

Üye
valla kardeşim harikasın süper bir şey yapmışsın veya bilgilendirmişsin çok teşekkür ederim:ehe

karselman

Üye
çok tşk ederim süper ya:op:

leke07

Üye
kardeş .bat dosyası yapın derken tam olarak ne demek istediqini yazarmsn ..

Üst Alt