İnternet hiziniz yavas olabilir ya da tarayicilar html5 destekli olmayabilir, guncellemeyi yada farkli tarayici ile deneme yaparmisiniz, chrome yada firefox gibiİşyerimdeki bilgisayarda sayfa çok yavaş açılıyor. İlk açıldığında manşet bölümündeki resimler yüklenmiyor. Sayfa yarım yamalak yükleniyor. Sayfayı yenilediğimde bu sefer sayfa düzgün açılıyor. Ama manşet kısmında haber kendiliğinden değiştiğinde ikinci haberin resmi yüklenmiyor. Resim alanı boş kalıyor. Aynı sorunu forum bölümünde de yaşıyorum. Açılması uzun sürüyor ve açıldığında tüm içeriği yüklemiyor. Preloader çubuğu uzun süre kalıyor sayfada. Browser başlığındaki preloader simgesi ise sürekli çalışıyor. Opera kullanıyorum. Acaba browserdan mı diye düşündüm ama değil. Explorer da yüklü. Explorer ile hiç açılmıyor. Sayfadaki tüm metinler mavi oluyor ve resimlerin hiçbiri yüklenmiyor. Kurumda FortiGuard diye bir filtre programı var. O engelliyor desem ama önceki tasarımda hiçbir sorun yaşamıyordum. Bir ilgilenirseniz sevinirim.
Link çalışmıyor. Çalışır halini eklerseniz yorum yapayım.Anasayfada haberlerin ve resimlerin daha belirgin ve ilgi çekici olması gerektiğini düşünüyorum. Menü ve buton kalabalığından uzak sade bir tasarım yaptım. Ana haber kısmı otomatik değişen ama istenildiğinde butonlarla da istenilen haberi gösterebilen slayt yapısında. Onun altındaki Son haberler bölümü hem sağ ve solda oklarla hem de alttaki scroll çubuğunun yatay hareket ettirilmesiyle çalışıyor. Menü başlıklarının tamamı Menü butonunun üzerine gelindiğinde açılan pencere içinde yer alacak. Böylece Anasayfada menü kalabalığı olmuyor. Ancak Forum, Videolar, Galeri gibi özel içeriklerin butonları kolay erişim açısından ikon olarak üst satırda bulunuyor. Sayfanın üst sağ köşesinde ise twitter mesajı bölümü yer alıyor. Twitter hesabında paylaşılan son tweteler belirlenen aralıkla burada değişerek görünecek. Ziyaretçilerin forum bölümünü keşfedebilmeleri için Forumda paylaşılan son konular bölümü sayfada görünür bir yere konuldu. Burdaa her konunun başında daire içinde konu sahibinin profil resmi yer alırsa daha estetik olacaktır. Bu bölümün altında da En çok okunanlar bölümü yer alıyor. Diğer bölümler de sayfa ahengine uygun olacak şekilde sırayla alta eklenir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızinceleyebilirsiniz.
Bu şekilde bir sorun pratikte mümkün değil, siteye giren çıkan ziyaretçilerle ilgili tüm analizleri yeni yapılar devreye geçtiğinden bu yana inceliyorum ve değişen olumsuz hiçbir şey yok. Muhtemelen sisteminizde kurulu birşeyler, sitenin yüklenmesini yavaşlatıyor yada engelliyor. Safari, Yandex Browser, Chrome, Firefox, Internet Explorer üzerinde tüm testlerde hiç böyle bir sorun yok.İşyerimdeki bilgisayarda sayfa çok yavaş açılıyor. İlk açıldığında manşet bölümündeki resimler yüklenmiyor. Sayfa yarım yamalak yükleniyor. Sayfayı yenilediğimde bu sefer sayfa düzgün açılıyor. Ama manşet kısmında haber kendiliğinden değiştiğinde ikinci haberin resmi yüklenmiyor. Resim alanı boş kalıyor. Aynı sorunu forum bölümünde de yaşıyorum. Açılması uzun sürüyor ve açıldığında tüm içeriği yüklemiyor. Preloader çubuğu uzun süre kalıyor sayfada. Browser başlığındaki preloader simgesi ise sürekli çalışıyor. Opera kullanıyorum. Acaba browserdan mı diye düşündüm ama değil. Explorer da yüklü. Explorer ile hiç açılmıyor. Sayfadaki tüm metinler mavi oluyor ve resimlerin hiçbiri yüklenmiyor. Kurumda FortiGuard diye bir filtre programı var. O engelliyor desem ama önceki tasarımda hiçbir sorun yaşamıyordum. Bir ilgilenirseniz sevinirim.