Yeniçeri V2-ÇIKTI (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS)

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness

HeroMR

HeroMR

Üye
Başlangıç için güzel ancak kendini geliştirmelisin. Konuya biraz daha detay vermelisin hursky'ın hangi sürümü kullanıldı, hangi rom base alındı vs. Ayrıca pek bir ekleme yapmamışsın ve her şeyin ismini yanlış yazmışsın. Birde söylediklerinin bazıları yalan ya da sen de yanlış bilerek yazıyorsun. Şarj kalibrasyonu rom ile yapılamaz, cihaz sahibinin yapması gerekli ayrıca onun adı batarya kalibrasyonu.

• Beğen
Tepkiler: aJHier
murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar yardımcı olan yokmu angy birds goyu açıyo braz oynuyorum geri kapatıyo özel bi ayarı varmıdır yardım lütfen....

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Başlangıç için güzel ancak kendini geliştirmelisin. Konuya biraz daha detay vermelisin hursky'ın hangi sürümü kullanıldı, hangi rom base alındı vs. Ayrıca pek bir ekleme yapmamışsın ve her şeyin ismini yanlış yazmışsın. Birde söylediklerinin bazıları yalan ya da sen de yanlış bilerek yazıyorsun. Şarj kalibrasyonu rom ile yapılamaz, cihaz sahibinin yapması gerekli ayrıca onun adı batarya kalibrasyonu.
Herseyi v1de vermedim v2 daha iyi olucak hem gorunuş hemde perfomans olarak
harika gözüküyor performans ve şarj değerlendirmesini yapınca söylerim
İyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
murat_3230

murat_3230

Üye
Evet arkadaşlar kendi rom çalışmamı sizlere sunuyorum. Umarım beğenirsiniz :)

Yeniçeri Rom V1

Telefonunuzda Oluşacak Sıkıntılardan Ben Ve Maxicep Ailesi Sorumlu Değildir .

Teşekkürler :

CM9 için arco68
Kernel için hurtsky
Walkman+ClearAudio+ için @hasaneness

OYUN DENEMELERİ :

1- Real Racing Serisi (0) kasma
2- Nova Serisi (0) kasma
3- Modern Combat Serisi (0) kasma
4- Fifa Serisi (0) kasma
5- Gta Serisi (0) kasma
6- Asphalt Serisi (0) kasma
7- Real Football Serisi (0) kasma
8- Subway Surfers (0) kasma
9- Temple Run Serisi (0) kasma

ÖZELLİKLERİ :

1- Hurtsky kernel
2- Performans tweak
3- Brave engine
4- Build prop editlendi. Görünmeyen oyunlar görünüyor.
5- Nova Launcher
6- Hız tweak
7- Şarj kalible edildi.
8- Walkman
9- ClearAudio+ süper ses kalitesi
10- Greenify
11- Seeder
12- Es task manager

Nasıl Yüklenir?

(Yüklemek için cwm 6.0.4.5 kullanın. - Samsung Galaxy W CWM 6.0.4.5)

1- EXT_SD'DEKi CLOCKWORKMOD DOSYASINI SiLiN iNDiRDiĞiNiZ CLOCKWORKMOD DOSYASINI ÇIKARTIN.
2- Telefon Kapalı Durumda İken Ses Açma + Home + Güç Düğmesine Aynı Anda Basılı Tutarak Recovery Açın.
3- Wipe Data / Factory Reset : Yes
4- Wipe Cache : Yes
5- Advanced / Wipe Dalvik Cache : Yes
6- Mounts And Storage / format system
7- FORMAT DATA
8- FORMAT CACHE
9- BACKUP AND RESTORE/RESTORE FROM EXT_SD CARD
10- REBOOT SYSTEM NOW

Eğer Sensör Çalışmazsa Root Explorer Kullanarak /system/lib/hw İçindeki sensors.ancora.so Dosyasının İsmini sensors.default.so Olarak Değiştirin .

Telefonu Yeniden Başlatın .

-----------------------------------------

İyi günlerde kullanın :oke:
kardeşşş bu angy birds goyu ben açamadım açıyo brazz oynuyom geri kapatıyo lütfen yardım özel bi ayar varmı lütfeen yardııımmm...

ziyatekin33

Üye
Öncelikle şarjı söylediğin kadar olmasa da iyi gidiyor. performans açısından tatmin edici. daha iyilerini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Diger romlardan hicbir faxlasi yok dolayisiyla yuklemeye degmez ama eline saglik

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bende henuz hatalari oldugu icin yuklenmeye degmeyecegini soyluyorum sanada tavsiyem cn10.1 i yukle ve gor farki

• Beğen
Tepkiler: aJHier
HeroMR

HeroMR

Üye
Bende henuz hatalari oldugu icin yuklenmeye degmeyecegini soyluyorum sanada tavsiyem cn10.1 i yukle ve gor farki

Galaxy W için en iyi performans ve şarj veren rom CM9'dur. Bunu tartışmanıza gerek yok. XDA Developers'a girip herhangi bir rom yapımcısına sorduğunuzda alacağınız cevap budur.

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kardeşim rom daha v1'de. V1 olduğu için pek fazla birşey yok V2 daha iyi olacaktır.

Galaxy W için en iyi performans ve şarj veren rom CM9'dur. Bunu tartışmanıza gerek yok. XDA Developers'a girip herhangi bir rom yapımcısına sorduğunuzda alacağınız cevap budur.
Rom konusunda yetrri kadar bilgim var kullanmadigim rom kalmamistir ben tecrubeme gore soyluyorum en iyisi cm9 tabiki ama bu rom degil hatalari cok var cm 10.1 in performans konusunda akicilik konusunda hicbir sikintisi yok sarj cm9 a gore cok az fszla harciyor senin yaptim dedigin romun hem hatasi cok hem sarj cok yiyor stabil degil yani final cm9 lar var zaten

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Rom konusunda yetrri kadar bilgim var kullanmadigim rom kalmamistir ben tecrubeme gore soyluyorum en iyisi cm9 tabiki ama bu rom degil hatalari cok var cm 10.1 in performans konusunda akicilik konusunda hicbir sikintisi yok sarj cm9 a gore cok az fszla harciyor senin yaptim dedigin romun hem hatasi cok hem sarj cok yiyor stabil degil yani final cm9 lar var zaten
Eger romlarla ilgili çok sey bilıyorsan kendi romunu yap sonra konuş

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kopyala yapistir mantigiyla rom yapilmaz yapilsada ben ysptim denmez build prop degistirmeylede rim yapmis sayyilmzzsin

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Atma be kardesim cm10 .1 daha build2 de bide gta san kasmıyor demıssın daha gecen gun cm10.1 yukledım cıhaz laglardan kafayıyıyordu

Hurtsky v2 kernel yukle ve gor anlatmama gerek yok sen zaten biliyorsun monsterv17 yukle

HeroMR

HeroMR

Üye

Kardeşim ben linux ile kernel düzenliyorum. İstediğin kişiye sorabilirsin. İstersen git Arne'ye sor sana vereceği cevap aynıdır. CM9 daha iyi performans veriyor ve şarjı daha iyi. Senin kurduğun romlar yanlış.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Touchwi3 romu üzeine nova kurmussun, extra bir şey yok.

Üst Alt