Yeniçeri V2-ÇIKTI (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS)

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi

scope_123

Üye
bişey sorucam performans için cm 10.1 şarj için cm9 mu diyorsunuz arkadaşlar?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
mürteza16

mürteza16

Üye
Aynen bu rom stabil degil denediimm hata ve lsglsr varSarji cm9 final kadar degildaha cabuk bitiyor
Dostum sen denediğine emin misin? Ben sabah şarjdan çıkarıyom. Yatana kadar şarja takmıyom.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Oyle birsey olsaydı aynı anda system arayuzunu nasıl degistiriyim uydurmayın bu rom cm9 final ele alınarak yapılmıstır

buid.prop ta neden toucwi3 ve ipromeh yazıyor maden cm9 finali ele alarak yaptın.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kardeşim ben linux ile kernel düzenliyorum. İstediğin kişiye sorabilirsin. İstersen git Arne'ye sor sana vereceği cevap aynıdır. CM9 daha iyi performans veriyor ve şarjı daha iyi. Senin kurduğun romlar yanlış.
Bu rom hepsinden dahami iyi yani ben denedim hepsini en iyisi cm10.1 deddigim gibi luncher degisip build prop degismeyle olmsz bu isler
Dostum sen denediğine emin misin? Ben sabah şarjdan çıkarıyom. Yatana kadar şarja takmıyom.
Cm9 sarji iyi degil demiyorum bu romda sarj ve perf yetersiz iiyi degil

scope_123

Üye
ustalar gerçekten tam anlamıyla iyi ve üstü olan bir rom önerebilir misiniz? cm10.1 tabanlı romlar mı daha iyidir yoksa cm9 tabanlı romlar mı sarj ve performans bakımından daha iyidir? her agızdan ses çıkıyor sizin yorumunuz nedir?

nimeemin

Üye
çoğu büyük oyunu kasmadan oynayacak ve de şarjı iyi gidecek bi rom istiyorum bende :) hangi kernel hangi romu kullanalım:)

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
çoğu büyük oyunu kasmadan oynayacak ve de şarjı iyi gidecek bi rom istiyorum bende :) hangi kernel hangi romu kullanalım:)
şu an en iyisi cm9 cunku cm10.1 suan stabil sayılmaz sarjı cabuk bitiriyor

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar öncelik yazdığınız mesajlara dikkat edelim.Karşılıklı tartışmaya girmeyelim .O bahsettğinz dosyadan başka arkadaşlarda SS alıp atarsa olay anlaşılır.Ayrıca konu içinde tartışmaya başlarsanız mesajlarınızı silmek zorunda kalıcam. Bazı şeyleri PM yolu ile halledin .Sonucu alın ondan sonra gelin konuya böyle oldu diyelim .Bunu bir uyarı olarak değerlendirmenizi istiyorum.İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, Mücteba ve hasaneness
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelik yazdığınız mesajlara dikkat edelim.Karşılıklı tartışmaya girmeyelim .O bahsettğinz dosyadan başka arkadaşlarda SS alıp atarsa olay anlaşılır.Ayrıca konu içinde tartışmaya başlarsanız mesajlarınızı silmek zorunda kalıcam. Bazı şeyleri PM yolu ile halledin .Sonucu alın ondan sonra gelin konuya böyle oldu diyelim .Bunu bir uyarı olarak değerlendirmenizi istiyorum.İyi forumlar...
Uğradıgınız iyi oldu Tessekkurler hocam

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
aJHier

aJHier

Üye
şu an en iyisi cm9 cunku cm10.1 suan stabil sayılmaz sarjı cabuk bitiriyor

Dostum bence senin yanıldıgın nokta Su. sarj ile stabilite ölçülmez.
Cm9 ve cm10.1 kullandım.
cm9 un sarjı daha fazla gidiyor Buna itirazım yok tabi ama cm10.1 e stabil degil demen haksızlık gibi.
Çünkü performansı gerçekten harika
ayrıca güncel driverler yüklü.
Antutudan Cm9 dayken 7.000 zor götüyordu Suan cm10.1 de 7700.
hatta cm11 yukleyen arkadasımız 8.500 gördü.
Yani demek istediğim cm10.1 de kasma vs yok.
oyunlarda kasmada yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: cadde19, sir mordred, Bysalih41 ve 1 kişi daha
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Dostum bence senin yanıldıgın nokta Su. sarj ile stabilite ölçülmez.
Cm9 ve cm10.1 kullandım.
cm9 un sarjı daha fazla gidiyor Buna itirazım yok tabi ama cm10.1 e stabil degil demen haksızlık gibi.
Çünkü performansı gerçekten harika
ayrıca güncel driverler yüklü.
Antutudan Cm9 dayken 7.000 zor götüyordu Suan cm10.1 de 7700.
hatta cm11 yukleyen arkadasımız 8.500 gördü.
Yani demek istediğim cm10.1 de kasma vs yok.
oyunlarda kasmada yapmıyor.
Tamda anlatmak istefigim buydu.

nimeemin

Üye
Antutu degerleri o anki performansini olcuyor fazla onemli degil ki :) birde 10.1 den hangi rom ve kernel i tavsiye edersiniz minion rush da filan kasmayacak:)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Antutu degerleri o anki performansini olcuyor fazla onemli degil ki :) birde 10.1 den hangi rom ve kernel i tavsiye edersiniz minion rush da filan kasmayacak:)
Monsterv17 xda da var kernel yuklu zaten ayrica yuklemene gerek yok gapps yuklu gercekten her yonu ile mukemmellll rom

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Üst Alt