Mücteba
Üye
Oyle birsey olsaydı aynı anda system arayuzunu nasıl degistiriyim uydurmayın bu rom cm9 final ele alınarak yapılmıstırTouchwi3 romu üzeine nova kurmussun, extra bir şey yok.
Oyle birsey olsaydı aynı anda system arayuzunu nasıl degistiriyim uydurmayın bu rom cm9 final ele alınarak yapılmıstırTouchwi3 romu üzeine nova kurmussun, extra bir şey yok.
Aynen bu rom stabil degil denediimm hata ve lsglsr varSarji cm9 final kadar degildaha cabuk bitiyorbişey sorucam performans için cm 10.1 şarj için cm9 mu diyorsunuz arkadaşlar?
Dostum sen denediğine emin misin? Ben sabah şarjdan çıkarıyom. Yatana kadar şarja takmıyom.Aynen bu rom stabil degil denediimm hata ve lsglsr varSarji cm9 final kadar degildaha cabuk bitiyor
Oyle birsey olsaydı aynı anda system arayuzunu nasıl degistiriyim uydurmayın bu rom cm9 final ele alınarak yapılmıstır
Bu rom hepsinden dahami iyi yani ben denedim hepsini en iyisi cm10.1 deddigim gibi luncher degisip build prop degismeyle olmsz bu islerKardeşim ben linux ile kernel düzenliyorum. İstediğin kişiye sorabilirsin. İstersen git Arne'ye sor sana vereceği cevap aynıdır. CM9 daha iyi performans veriyor ve şarjı daha iyi. Senin kurduğun romlar yanlış.
Cm9 sarji iyi degil demiyorum bu romda sarj ve perf yetersiz iiyi degilDostum sen denediğine emin misin? Ben sabah şarjdan çıkarıyom. Yatana kadar şarja takmıyom.
buid.prop ta neden toucwi3 ve ipromeh yazıyor maden cm9 finali ele alarak yaptın.
Build.prop tcfb hocamdan alıntıdıriyi yakalamıssın.d
Bu resim bu roma ait değilbuid.prop ta neden toucwi3 ve ipromeh yazıyor maden cm9 finali ele alarak yaptın.

şu an en iyisi cm9 cunku cm10.1 suan stabil sayılmaz sarjı cabuk bitiriyorçoğu büyük oyunu kasmadan oynayacak ve de şarjı iyi gidecek bi rom istiyorum bendehangi kernel hangi romu kullanalım
![]()
suan bana iftira atiyorsun. build.proba baksana biBu resim bu roma ait değil[
a
saoliyi yakalamıssın.d
Uğradıgınız iyi oldu Tessekkurler hocamArkadaşlar öncelik yazdığınız mesajlara dikkat edelim.Karşılıklı tartışmaya girmeyelim .O bahsettğinz dosyadan başka arkadaşlarda SS alıp atarsa olay anlaşılır.Ayrıca konu içinde tartışmaya başlarsanız mesajlarınızı silmek zorunda kalıcam. Bazı şeyleri PM yolu ile halledin .Sonucu alın ondan sonra gelin konuya böyle oldu diyelim .Bunu bir uyarı olarak değerlendirmenizi istiyorum.İyi forumlar...
şu an en iyisi cm9 cunku cm10.1 suan stabil sayılmaz sarjı cabuk bitiriyor
Tamda anlatmak istefigim buydu.Dostum bence senin yanıldıgın nokta Su. sarj ile stabilite ölçülmez.
Cm9 ve cm10.1 kullandım.
cm9 un sarjı daha fazla gidiyor Buna itirazım yok tabi ama cm10.1 e stabil degil demen haksızlık gibi.
Çünkü performansı gerçekten harika
ayrıca güncel driverler yüklü.
Antutudan Cm9 dayken 7.000 zor götüyordu Suan cm10.1 de 7700.
hatta cm11 yukleyen arkadasımız 8.500 gördü.
Yani demek istediğim cm10.1 de kasma vs yok.
oyunlarda kasmada yapmıyor.
Monsterv17 xda da var kernel yuklu zaten ayrica yuklemene gerek yok gapps yuklu gercekten her yonu ile mukemmellll romAntutu degerleri o anki performansini olcuyor fazla onemli degil kibirde 10.1 den hangi rom ve kernel i tavsiye edersiniz minion rush da filan kasmayacak
![]()