Faturasız / Faturalı Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası
Yeni yılda 4,5G hızında internetin keyfini doyasına çıkarmanı için paketinize ek ücretsiz 2GB internet faydası sizi bekliyor. Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası’yla Türk Telekomlular internetin keyfini sürüyor.Kampanya 13 Aralık 2016 - 15 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası’ndan numara taşıma veya yeni hat tesisi yolu ile faturasız tarifelere gelerek Faturasız Dolu 1 GB Paketi, Faturasız Dolu 2 GB Paketi, Faturasız Dolu 3 GB Paketi, Faturasız Dopdolu 1 GB Paketi, Faturasız Dopdolu 2 GB Paketi, Faturasız Dopdolu 3 GB Paketi, O Ses Türkiye Paketi, Selfy O Ses Türkiye Paketi veya 10 Numara Paketi’ne son 30 gün içinde başarı ile kaydolmuş müşteriler faydalanabilecektir. Kampanya kapsamında müşterilere tek seferde 20 TL veya üzeri yükleme karşılığında 30 günlük ücretsiz 2 GB ek internet faydası sunulmaktadır. 2 GB internet faydası 6 ay boyunca her ay tanımlanacak olup, 6'ıncı ay sonunda sona erecektir.
  • Kampanyadan faydalanmak için EKLE 2GB yazıp 5555’e gönderilerek veya müşteri hizmetleri kanalları aracılığıyla kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir.
  • Kayıt esnasında yükleme yapma şartı aranmaz. Kayıt öncesinde ise 48 saat içinde 20 TL veya üzeri yükleme yapanlar kabul edilir. Son 48 saat içinde yükleme yapmamış müşteriler EKLE 2GB yazıp 5555'e yolladıktan sonra 20 TL veya üzeri yükledikleri takdirde kampanyaları aktif hale gelecektir.
  • İlgili hatta tanımlı farklı bir data faydası ya da data paketi olması halinde öncelikli olarak Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası kapsamında sunulan ek data hakkı kullanılacaktır.
 


bilisimler

bilisimler

Üye
Bu kampanya tarihinde 20 tl yüklediğim zaman 6 ay boyunca diğer aylar yükleme yapmadan her ay 2 gb net paketimi gelicek ?8-)
 
Son düzenleme:
bilisimler

bilisimler

Üye
Kampanyanın altındaki makaleyi inceleme sonucu anladığım kadarı ile aylık gündüz paketi olanlar bu kampanyayı aldıkları taktirde öncelik olarak kullanıcılara kampanya paketini kullanmasına olanak sağlıyorlar yani bu demek oluyorki önce bu kampanyayı kullanıyoruz sonra aldığımız paket devreye giriyor. Türk Telekom güzel fırsatlar veriyorda internet paket kullanımında bu hareketi berbat.
 

Knight344

Üye
Yeni yıl 8gb fırsatını kullanıyorum, faturalıya özel aylık 29 tl.
Paket detayları: 8gb, 1000 dk 1000 sms.
Tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
öğrenci tarifesinde olan kişiler alamıyor malesef:(
 


Üst Alt