Eğer wps pin girişi varsa wpspin programını indir. Sonra kırmak istediğin wifi ağını bul ve üstüne tıkla. Orada wps pin gözükecek o pini geliştirici seçeneklerindeki wps pine yaz sonra kullan.
Arkadaşlar çözümünü buldum wpspin kullanarak wifi şifresini bula bilirsiniz.
1-İlk olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirin sonra ise
indirin.
2-Sonra
indirin.
3-X-plore uygulamasını açın yeni metin belgesi oluşturun ismi File_Dictionary.txt olsun.
4-WPSPIN uygulamasını açın orada kırmak istediğiniz ağı seçin sonra ekrana wpspin gelecek ne kadar varsa hepsini File_Dictionary.txt ye yazın.
5-WifiReaver uygulamasını açın ağı seçin select file tıklayın orada File_Dictionary.txt seçin start deyin ve bulacak ama zaman alabilir.
orhan kardeşim telim samsung s3 mini cihazım 4.4.4 kitkat (cyanogenmod) romlu ve rootlu
wifipini indirdim programdan wifiyi seçtiğimde 3 tane pin çıkıyor
bir sorunumda wifi pini nereye gireceğimi bulamadım dediğin wifi connection manageri denedim ordada bulamadım
sana zahmet bi yardım edermisin (ben sana inanıyorum bazı beceriksizler yüzünden moralini bozma).
orhan kardeşim telim samsung s3 mini cihazım 4.4.4 kitkat (cyanogenmod) romlu ve rootlu
bir sorunumda wifi pini nereye gireceğimi bulamadım dediğin wifi connection manageri denedim ordada bulamadım
sana zahmet bi yardım edermisin (ben sana inanıyorum bazı beceriksizler yüzünden moralini bozma).