AIS Üye orhan424' Alıntı: 4.4.2-nin wps girişi varmı? Genişletmek için tıkla ... Samsung da hayır sony de ise bilmiyorum.Android 4.4.2 wps pin girişi yalniz Nexus 5 de var
orhan424' Alıntı: 4.4.2-nin wps girişi varmı? Genişletmek için tıkla ... Samsung da hayır sony de ise bilmiyorum.Android 4.4.2 wps pin girişi yalniz Nexus 5 de var
smartphone007 Üye orhan424' Alıntı: Xperia z 4.3 100% var ama 4.4.2de bilmiyorum.Ama bence var Genişletmek için tıkla ... Hayır yok
orhan424' Alıntı: Xperia z 4.3 100% var ama 4.4.2de bilmiyorum.Ama bence var Genişletmek için tıkla ... Hayır yok
hizan Üye orhan424' Alıntı: Xperia z 4.3 100% var ama 4.4.2de bilmiyorum.Ama bence var Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 se var.
orhan424' Alıntı: Xperia z 4.3 100% var ama 4.4.2de bilmiyorum.Ama bence var Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 se var.
smartphone007 Üye polam234' Alıntı: Nexus 5 de var Samsung da ise yok Genişletmek için tıkla ... Xperia Z2 android 4.4.2 yok
polam234' Alıntı: Nexus 5 de var Samsung da ise yok Genişletmek için tıkla ... Xperia Z2 android 4.4.2 yok
İbrahimEsşiz44 Üye nasıl olacak ya bana cok lazım tel s3 minis3 mini için hangi programı indircem pin girmek için
AIS Üye İbrahimEsşiz44' Alıntı: nasıl olacak ya bana cok lazım tel s3 minis3 mini için hangi programı indircem pin girmek için Genişletmek için tıkla ... Android versiyonu nedir?
İbrahimEsşiz44' Alıntı: nasıl olacak ya bana cok lazım tel s3 minis3 mini için hangi programı indircem pin girmek için Genişletmek için tıkla ... Android versiyonu nedir?
AIS Üye orhan424' Alıntı: Samsunglarda olmaması lazım bence Genişletmek için tıkla ... Hayır oluyor ama Android 4.0 olması lazım. Mesela samsung galaxy s duos denedim çalıştı.
orhan424' Alıntı: Samsunglarda olmaması lazım bence Genişletmek için tıkla ... Hayır oluyor ama Android 4.0 olması lazım. Mesela samsung galaxy s duos denedim çalıştı.
AIS Üye SHS' Alıntı: yazılı anlatın deniyelim video izliycek netimiz yokki Genişletmek için tıkla ... Telefon markası?
SHS' Alıntı: yazılı anlatın deniyelim video izliycek netimiz yokki Genişletmek için tıkla ... Telefon markası?
AIS Üye SHS' Alıntı: 4.2.1 Genişletmek için tıkla ... Malesef yok Ama yine denemede zarar yok Ayarlar-wifi-kırmak istediğin wifi ağına tıkla
SHS' Alıntı: 4.2.1 Genişletmek için tıkla ... Malesef yok Ama yine denemede zarar yok Ayarlar-wifi-kırmak istediğin wifi ağına tıkla