AIS Üye kavr' Alıntı: Özür dilerim kafam yerimde değildi onu ben mi yazdım diye halâ düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
kavr' Alıntı: Özür dilerim kafam yerimde değildi onu ben mi yazdım diye halâ düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
orhan424 Üye Konu Sahibi kavr' Alıntı: Yalan Genişletmek için tıkla ... wifi aç,wpsi açık wifi bul daha sonra işlemleri yap
gstahsn Üye Arkadaşlar laga luga yapmanayın orhan kardeş arkandayım bende kırdım 2 tane GALAXY W cm11 4.4.2
AIS Üye gstahsn' Alıntı: Arkadaşlar laga luga yapmanayın orhan kardeş arkandayım bende kırdım 2 tane GALAXY W cm11 4.4.2 Genişletmek için tıkla ... Evet kardeş işe yarıyor
gstahsn' Alıntı: Arkadaşlar laga luga yapmanayın orhan kardeş arkandayım bende kırdım 2 tane GALAXY W cm11 4.4.2 Genişletmek için tıkla ... Evet kardeş işe yarıyor
EmekHırsızı Üye İşe yarıyor mu ? Sorunu sormak istiyorum ama bilgisayarda bile kırılması saatler süren şeyi bu cihazda nasıl yapacağız ? Çalışıyormu harbi
İşe yarıyor mu ? Sorunu sormak istiyorum ama bilgisayarda bile kırılması saatler süren şeyi bu cihazda nasıl yapacağız ? Çalışıyormu harbi
gstahsn Üye MaxiDeal' Alıntı: İşe yarıyor mu ? Sorunu sormak istiyorum ama bilgisayarda bile kırılması saatler süren şeyi bu cihazda nasıl yapacağız ? Çalışıyormu harbi Genişletmek için tıkla ... evet kardeş çalışıyor wps için bu androidle herşey mümkün olabilir yazımı bitmemiş kitap gibi ekle ekle bitmez sadece dogru düzgün yapın
MaxiDeal' Alıntı: İşe yarıyor mu ? Sorunu sormak istiyorum ama bilgisayarda bile kırılması saatler süren şeyi bu cihazda nasıl yapacağız ? Çalışıyormu harbi Genişletmek için tıkla ... evet kardeş çalışıyor wps için bu androidle herşey mümkün olabilir yazımı bitmemiş kitap gibi ekle ekle bitmez sadece dogru düzgün yapın
EmekHırsızı Üye gstahsn' Alıntı: evet kardeş çalışıyor wps için bu androidle herşey mümkün olabilir yazımı bitmemiş kitap gibi ekle ekle bitmez sadece dogru düzgün yapın Genişletmek için tıkla ... Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı
gstahsn' Alıntı: evet kardeş çalışıyor wps için bu androidle herşey mümkün olabilir yazımı bitmemiş kitap gibi ekle ekle bitmez sadece dogru düzgün yapın Genişletmek için tıkla ... Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı
AIS Üye MaxiDeal' Alıntı: Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı Genişletmek için tıkla ... Telefon ve android sürümü?
MaxiDeal' Alıntı: Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı Genişletmek için tıkla ... Telefon ve android sürümü?
EmekHırsızı Üye polam234' Alıntı: Telefon ve android sürümü? Genişletmek için tıkla ... Galaxy S4 i9500 Android 4.4.2 birazdan 4.4.4 olacak
polam234' Alıntı: Telefon ve android sürümü? Genişletmek için tıkla ... Galaxy S4 i9500 Android 4.4.2 birazdan 4.4.4 olacak
gstahsn Üye MaxiDeal' Alıntı: Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı Genişletmek için tıkla ... dene bakalım olmazsa yardım edrrim
MaxiDeal' Alıntı: Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı Genişletmek için tıkla ... dene bakalım olmazsa yardım edrrim
AIS Üye MaxiDeal' Alıntı: Galaxy S4 i9500 Android 4.4.2 birazdan 4.4.4 olacak Genişletmek için tıkla ... Stock rom?
MaxiDeal' Alıntı: Galaxy S4 i9500 Android 4.4.2 birazdan 4.4.4 olacak Genişletmek için tıkla ... Stock rom?
gstahsn Üye MaxiDeal' Alıntı: Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı Genişletmek için tıkla ... dene bakalım olmazsa yardım edrrim
MaxiDeal' Alıntı: Ok deneyeceğim musait bir zamanda eğer çalışıyorsa bundan iyisi Şamda kayısı Genişletmek için tıkla ... dene bakalım olmazsa yardım edrrim
muzafferoz19 Üye polam234' Alıntı: Custom rom android 4.4 olması lazım Genişletmek için tıkla ... Tab 3 7.0 Custom 4.4.2 ama wps yok
polam234' Alıntı: Custom rom android 4.4 olması lazım Genişletmek için tıkla ... Tab 3 7.0 Custom 4.4.2 ama wps yok
AIS Üye muzafferoz19' Alıntı: Tab 3 7.0 Custom 4.4.2 ama wps yok Genişletmek için tıkla ... Yapamıyorsun herhalde. Telefonda nereye giriyorsun?
muzafferoz19' Alıntı: Tab 3 7.0 Custom 4.4.2 ama wps yok Genişletmek için tıkla ... Yapamıyorsun herhalde. Telefonda nereye giriyorsun?