Yeni Versiyonlu Telefonları Hacklemek [N95 v31 de Çalışıyor]

Sponsorlu Bağlantılar

paradox111

Üye
Rompatcher i yüklerlen gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor. Konuyu açıp sıvısıyorsunuz

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
yhaw sertifika aldıktan sora hacklemeye ne gerek var sertifika almadan bir hack yolu lasım.. gerçi oyle bir yol var ama bnm telde olmuyor :S

yaman0758

yaman0758

Üye
Yardım tlf n95 8gb helox optadan üye oldum fakat sertifika almayı basaramadım bana yardım bı allahın kulu varmı versiyon 15.0.015 ımeı356983013917197 sertf tlf no [email protected]
05377428570 yardım ed. trkcel 25+duallarım kontor var.

--------------- Ekleme ---------------

Nokıa n95 8gb v 15, 0,015 356983013917197 kardeş ben bir türlü alamdım bi zahmet [emaıl="[email protected]"][email protected][/emaıl]

hsyn4040

Üye
Ya benm 5800 var sertifika programı ındırdım ımzalıyorum ama sımdı update etmek istiyorum program gıdermı ne olr??

rapper07

rapper07

Üye
Bunun bi resimli anlatımı varsa lütfen daha kolay olurdu :kahve: :P

&MAVİ&

&MAVİ&

Üye
“C” diskine gidin ve ordaki “Hack.rar” böyle biişe yok c diskinde :Q:Q

007RaMbO

007RaMbO

Üye
5320de olmuyor MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX signed.SISX yüklerken erimeşime izn werilmedi gibi bişey çıktı

sotoroko12

Üye
bumu yapacagınız adam gibi bişey anlatsanıza sürekli atlayarak anlatmışsınız hack.rar bende nie yok

demirefe

demirefe

Üye
slm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim

xinanux

Üye
slm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim

2009 da ki konuyu buluyorsun üst konuyu görmüyorsun ?

Üst Alt