Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Versiyonlu Telefonları Hacklemek [N95 v31 de Çalışıyor]
Sponsorlu Bağlantılar
paradox111
Üye
Rompatcher i yüklerlen gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor. Konuyu açıp sıvısıyorsunuz
Freestyle.Cod
Üye
yhaw sertifika aldıktan sora hacklemeye ne gerek var sertifika almadan bir hack yolu lasım.. gerçi oyle bir yol var ama bnm telde olmuyor :S
yaman0758
Üye
Yardım tlf n95 8gb helox optadan üye oldum fakat sertifika almayı basaramadım bana yardım bı allahın kulu varmı versiyon 15.0.015 ımeı356983013917197 sertf tlf no [email protected]
05377428570 yardım ed. trkcel 25+duallarım kontor var.
Ya benm 5800 var sertifika programı ındırdım ımzalıyorum ama sımdı update etmek istiyorum program gıdermı ne olr??
rapper07
Üye
Bunun bi resimli anlatımı varsa lütfen daha kolay olurdu :P
&MAVİ&
Üye
“C” diskine gidin ve ordaki “Hack.rar” böyle biişe yok c diskinde :Q:Q
007RaMbO
Üye
5320de olmuyor MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX signed.SISX yüklerken erimeşime izn werilmedi gibi bişey çıktı
sotoroko12
Üye
bumu yapacagınız adam gibi bişey anlatsanıza sürekli atlayarak anlatmışsınız hack.rar bende nie yok
demirefe
Üye
slm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim
slm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim