Yeni Versiyonlu Telefonları Hacklemek [N95 v31 de Çalışıyor]

Sponsorlu Bağlantılar

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Versiyonlu Telefonları Hacklemek [N95 v31 de Çalışıyor]
Arkadaşlar bildiğiniz gibi nokia nın sunduğu yeni update den sonra telefonlar hacklenmiyordu...Artık çözüm bulundu...Bu yolu yabancı bir forumdan buldum.Ordan çeviri yaparak burada sunacağım...N95 v31 de denedim ve oldu...Dediklerimi aynen yaparsanız sizde yapabilirsiniz...

1-)Öncelikle telefonunuzun sertifikası olması lazım...Yoksa korkmayın.hemen aşağıdaki linkten sertifika dosyanızı alabilirsiniz...Sertifikanız varsa bu adımı geçebilirsiniz…Buraya tıklayın…

Bu işlemi yaptıktan sonra birkaçgün bekleyeceksiniz…Daha sonra tekrar bu adrese girin ve IMEI kodunuzu ve resimdeki şifreyi tekrar yazın…Sertifika dosyanız hazır olunca aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek…

2-)Artık sertifika dosyanız var…aşağıdaki linkteki dosyaları indirin…

Linkten aşağıdaki dosyalar çıkacak
Hack_for_new_Firmwares_(for_iPmart-forum.com_by_Prdlous)_Updated_o2-o2-2oo9
\Drakkarious\
Drakkarious 3.01 3250 5500 E50 E51 E61.SiS
Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1.SiS
\RomPatcher\
Open4All.rmp
ROMPatcher.sisx
MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX.SISX
s60SignSis_V1.0.SIS

Bu dosyaları telefon hafızasına ve hafıza kartınıza kopyalayın…İçine 1. Adımda almış olduğunuz sertifika dosyasını da koyun…
3-)Şimdi indirmiş olduğunuz linkteki s60SignSis_V1.0.SIS dosyasını telefonunuza yükleyin.Programı çalıştırın ve Settings e gelin.”Sign Cert” kısmına gelin ve 1. Adımda indirmiş olduğunuz sertifika dosyasını seçin.Geri gelin ve “Add Task” deyin.İndirmiş olduğunuz dosyaların içindeki MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX.SISX dosyasını seçin…Daha sonra “Seçenekler” e gelip “Go!” ya tıklayın. MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX.SISX dosyasının olduğu yerde MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX signed.SISX gibi bir dosya oluşturacaktır.Şimdilik o dosya kalsın…

4-)Telefonunuzun tarihini 15-05-2007 a alın ve Drakkarious programını yükleyin.(yüklerken FP1 ve PreFP1 tarzında bir şey soracaktır.Telefonunuza uygun olanı seçip devam edin)Program yüklendikten sonra aşağıdaki programlar elinizde olacaktır…
X-PloreHelloCarbideCaps OffCaps On

5-)Şimdi X-plore programına girin ve “0” tuşuna basın…Ordaki kutucukları işaretleyin…Sonra geri gelin ve E diskinde “Hack” adında bir klasor oluşturun.”Hack” klasorunun içine de “sys” adında bir klasör oluşturun.”sys” klasorunun içinede “bin” adında bir klasor oluşturun…Şimdi “C” diskine gidin ve ordaki “Hack.rar” dosyasını açın.İçindeki tüm dosyaları işaretleyin ve E:/Hack/sys/bin klasörünün içine kopyalayın.
6-)Telefonunuzun tarihini düzeltin ve 3. Adımda oluşturduğunuz MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX signed.SISX dosyasını yükleyin…Uygulamalara MapDrivers adında bir program gelecek.Onu açın.Ekrana hiçbirşey gelmeyecek.Şimdi tekrar X-plore programını açın.”H” diskinin oluştuğunu göreceksiniz…İçinde aşağıdaki dosyalar olacak…
H:\ \sys\ \bin\ installserver.exe

6-)Şimdi başta indirmiş olduğunuz dosyaların içindeki ROMPatcher.sisx uygulamasını yükleyin…Uygulamayı açmadan X-plore programını açın ve “E” diskinde “Patches” adında bir klasör oluşturun…İçine yine başta indirmiş olduğunuz Open4All.rmp dosyasını atın.Şimdi Rompatcher programını açın. Options -> Patch -> Apply yapın…Şimdi tekrar X-plore programını açın.”C” diskine gelin ve “Hack.rar” dosyasını tekrar açın…İçindekileri C:\sys\bin klasorune kopyalayın…

Bu arada küçük bir bilgi…
ROMPatcher:
Options -> Patch -> Apply = Sistem dosytalarına erişebilirsiniz…
Options -> Patch -> Disable = Sistem dosyalarına erişemezsiniz…

• Beğen
Tepkiler: m-exel, ahmet uzun, theendist ve 4 diğerleri

ogulcan24

Üye
emegine saglık ama çok karışık olmuş resimli olsa daha anlaşılır olacaktır

bigbigmen

Üye
abi bu rompatcher yüklenmiyo.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. elimizde yine var aynı telefon :)
naapcaz??
gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyo...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
cok saol arkadasm bende bunu ariyodum sen yapmssn olmus sana guveniyorm ve bende telefonu guncelleyecegm islemlleri yapinca cevp verirm wifi ile grdm cepten attm bu cvp oyuzden msj seklinde yazms bulunuyorm kusrabakmayn

memolim83

memolim83

Üye
telefonun saatini geri alınca kabul etmiyor yükleme esnasında n95 v31 de

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
abi bu rompatcher yüklenmiyo.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. elimizde yine var aynı telefon :)
naapcaz??
gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyo...

aynı hatayı bendede verdi acil çözümm rom patcher yüklenmiyo hepsini yaptım lütfen acil yardım:agla

bigbigmen

Üye
abi yomu bu rompatcher a bi çözüm ben..
ben çok önceden kurmuştum bu programı. tabi yeni firmware falan yükledim üstünden geçti bayaa.. şimdi aynı dosyayla yüklemeye çalışıyorum ama cortingen diyo aynı arkadaşlarınki gibi yani...
naaapsak???

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcher programını yüklerken ne hatasını veriyor?Yazabilir misiniz?Bir de verdiğim linkteki rompatcher dosyasını kurun...

leonidas19

leonidas19

Üye
rompacter yuklenmiyo kardfeşim bi baksana acıpkonuyu gidiyo sunn

carminal

Üye
rompacter yuklenmiyo
bu neyaaa bumu milleti heveslendiriyosunuz

cengsm

Üye
rom patcher icin Imzala.v.1.03.sis kullanip, daha once aldigin xx.cer ve xx. kullanip self sign'i sec. N79'a ben ancak oyle yukleyebildim.

AloNEKnighT

Üye
Ben oraya kadar bile gelemedim MapDrive yüklerken geçerli uygulama erişimine izin verilmedi diyor kapatıyor. zaten bu hatayı vermese bi sürü şey yüklerim de :D nası düzeltiyoruz bunu onu da açıklayabilir misiniz lütfen

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
n95 8gb da gerekli uygulama erişimine izin verilmedi hatası veriyor rompatcher.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yapardım da çok karışık :)

clxclx

Üye
Beyler ben sertifika için başvurdum fakat 1 hafta oldu neredeyse geri dönüş gelmedi neden acaba ?
Süresi normal mi yoksa yanlışlık mı var.
Yine aynı yere imei kodunu yazdıgımda signtools2.2 diye bir dosya indiriyor.

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
evt yaaa çok karsık bide bu cinlillerin işi belli olmaz çakma tellerine yüklerler bizim ımeı yi

berkay1981_70

Üye
selamlar arkadaşlar N95 v31.0.017 versiyonu yükledim sertifika sorunu oluyor sürekli, bazı proğrmları yükleyemedim. x porle , s360 , secman yükledim ama hello OX ve diğer proğramları kabul etmiyor...bi de sitesinden sertifika bekliyorum sonra nasıl bir yol izleyeceğim yadım ederseniz çok sevinirim saygılar.

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
n81 8gb olur mu bu hack kardeş ?

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
oldu kardeş n81 8 gb ta da oldu ellerine sağlık...

raso48

Üye
n95 v31.0.017 slıde helper yuklemeye calısıyom ancak gereklı uygulamaya erısım ıznı verılmıyor dıyor?bu konuda yardımcı olabılırmısınız?tsk

Üst Alt