[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
ArkadasLar daha gunceL yontemLer Mevcut Lutfen onLarı deneyin !..

adak13

Üye
tebrik ederim samsung g810 da başarıldı

wenoom

Üye
yeni güncellediğim n 73 üm var aynen yazdığı gibi yaptım.yükleyemediğim süresi geçen programları şimdi yükledim ama font magnified programının süresi dolmuştu,kaldırıp yeniden kurdum ama yine licence istiyor.

gentlement39

gentlement39

Üye
hello carbide'i telfon hafızasına kurdum süresi geçmiş sertifiaka dedi
ınstak flashıda hafıza kartına kurmak istedim açılamıyor dosya titi desteklenmiyor dedi
yani anlattıkların yalan oldu adam gibi birşey paylaşın be

baba3232

baba3232

Üye
Selam FerreT kardeş e71 Telim var ve hack yapamıyorum Hellocarbide çalıştırıyorum fakat menu1 e bastığımda program kapanıyo hiçbirşey olmuyo soru falan sormuyo.Yardımcı olursan sevinirim.

burakoksuz

burakoksuz

Üye
S.a beyler. Okumadığım sayfa kalmadı bu konuyla alakalı. Fakat bir türlü mutlu sona ulaşamadım. Telefonum n79. Birçok arkadaşın karşılaştığı gibi bende menu1e bastığımda hiç birşey olmadan çıkıyor. Yardım bekliyorum

muzarixx

Üye
Ferret kardeş daha güncel derken, lütfen yönlendirir misin?

noname2040

Üye
bi kere Bu hellocarbide nin süresi geçmiş sertifika sorunu var onu yükleyemeyince diğer kısımlara geçemiyoruz

buraq85

buraq85

Üye
herşey hoş tamam kardeşim güzelde anlatmışsın ama benim tel Xplore ı bile sertifikadan dolayı kabul etmiyoki N79 kullanıyorum benim ne yapmam lazım biri yardımcı olursa sevinirim ..

usame83

usame83

Üye
telefonum 6120c . secmanı kullanıyodum öceden sonra neden bilmyorum yazılım sürümü güncelledim bu son sürüm baya bi güvnlikiymiş secman işe yaramyodu hard format attım kaç defa olmadı bende artık maalesef telefonuma eskisi gibi bi dolu program yükeleyemeyodum. bu yukarda analtılanları aynen yaptım bi hata yaptığmı sanmyorum fakat resimdeki gibi menu1 i seçince programdan çıkyo bi türlü ne yaptısam sys dosyasına giremiyorum haclayemdim yani yardımcı olursanız çok sevinirm

diaablo

diaablo

Üye
ferret ben söylediklerini yapıyorum telefonumun versiyonu v.31 yeni güncellemiştim.hellocarbide ve dosya yöneticisi tamam ama hellocarbide programına giriyorum menu1 i seçiyorum hiç bi soru sormadan kapanıyo program bir kere bile yes no felan çıkmıyo...ne yapmalıyım acaba şimdiden saol

kadironaldo

kadironaldo

Üye
arkadaşım tamamda bu programları cepte kurmam için sertifika olması lazım kurarken sertifika hatası veriyor bu nasıl olacak peki..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ferret ben söylediklerini yapıyorum telefonumun versiyonu v.31 yeni güncellemiştim.hellocarbide ve dosya yöneticisi tamam ama hellocarbide programına giriyorum menu1 i seçiyorum hiç bi soru sormadan kapanıyo program bir kere bile yes no felan çıkmıyo...ne yapmalıyım acaba şimdiden saol

Uygulama Son Sürümler için Geçersizdir Arkadaşım !

Forumda Güncel Konulardan Takip Edebilirsiniz Son Sürümler için

ws_wors

Üye
Ben n79 kullanuyorum ulaşamıyorum sys dosyasına işe yaramıyor neden olabılır

ilivic

ilivic

Üye
Allah sendern razı olsun kardeş sayende kurtuldum şu sorundan

--------------- Ekleme ---------------

***Silinmiş Mesaj***
yükleyenler nasıl yüklüyor bunu düşünemiyormusun al tarihi 01-01 2009 a bakalım ne olacak:@

mssistems

Üye
vallahi helal olsun bukadar yardım yeterde artar çok güzel çalıştı

BY ASKSIZ

BY ASKSIZ

Üye
kardeş eyvallah
eline ayağına sağlık

djcakir

Üye
Ya ben de hallo denen şeyi yükleyemedim sertifika geçmiş bişiler dio? napcazz Bunu yaparken illa PC olması mı gerek telden yapılmıyo mu?

neco_53

neco_53

Üye
telefonum N95 8gbdaha önce hacklemiştim güncelleme yaptım mahfoldum şimdi hiçbişekilde hackleyemiyorum sertifika alamiyorum bari sertifika alabilsem hack olayini çözerim ama kimse bana yardımci olmuyor aylardır forumda uğraşiyorum.ferret kardeşim bunuda denedim olmadi hellocarbideyegirip menubir tıklıyorum hiç umurunda değil neden acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt