[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seminay

Üye
arkadaşım dediklerini yaptım nihayet en son leftupa girip modoyu çalıştırdım ama rompatcher ı enable yapmadan sys nin klasörleri bin hash genede açılmıyor

PriveT

PriveT

Üye
Bu super paylasim icin tesekkurler

starfish30

Üye
sertifa sorunun çözümü ile ilgili olarak system hack ile ilgili söylenenlerin hepsini yaptım... bu sefer başka bir sorun çıktı, bütün sis dosyalarına bozuk dosya diyerek yüklemeyi yapmıyor... bunun çözümünü bilen var mı özellilkle ferreT tabii :)

alpereleman

alpereleman

Üye
Nokia N85 modeline uygulasam olurmu kardeş ?

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
sertifa sorunun çözümü ile ilgili olarak system hack ile ilgili söylenenlerin hepsini yaptım... bu sefer başka bir sorun çıktı, bütün sis dosyalarına bozuk dosya diyerek yüklemeyi yapmıyor... bunun çözümünü bilen var mı özellilkle ferreT tabii :)

s.a kardeş burdan http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...tall-server-yeni-modeller-eklendi-142133.html

telefonunun markasına göre installserver dosyasın indir o zaman olacaktır eminim:oke::oke:

izuz

Üye
güzel paylaşım eline sağlık
ama n82 son sürüm var bende v31.0.016 hellocarbide açılıyor menu1 deyince programdan atıyor...
yardımcı olursanız...

aryscat

aryscat

Üye
N95 8gb yolda geliyor.... Haftaya denerim artık.... Teşekkür ederim kardeş...

lord_alpi

Üye
çok teşşekkürler işime çok yaradı

boldx

boldx

Üye
ya bende c:sys\bin klasörü yok yardım edin kafayıyı yiyicem lütfen

ayasercan

ayasercan

Üye
kardeşim ufak bir sorunumuz var verdiğin eklentilerde bile sertifila hatası veriyor bu işin sonu ne olacak

sas1977

Üye
arkadaşlar samsung i550w dosya bozuk uyarısını nasıl halledecğin formda her yeri aradım ama bulamadım yardım lütfen teşekkürler

astonish

Üye
ya arkadaşlar artık aklımdan şüphe etmeye başladım :D kafayı yicem 3 haftadır sürekli deniyorum yazılanları yaptım şu installer exe yi attım bin e deniniz gibi telefonu kapatım açtım denemek için bi pro atıım yine sertifika hatası diyo lütfen yardım edinnn

mirhabi

Üye
selam bu uygulama n85 içinde geçerlimi teşekkürler çok acil cevap bekliyorum

tipebakcaydemle

tipebakcaydemle

Üye
dostum program işe yaradı kesinlikle on numara:oke: işe yaramadı diyenler hatalarını arasınlar mükemmel bi paylaşım teşekkürler..

ayasercan

ayasercan

Üye
benim sorunum bu program ile açılıyor menü 1 seçiyorum otomatik kapanıyor ban bir soru falan sormuyor ve bin dosyasını hala göremedim telefonun E66 saygılarımla

mcilve

Üye
aynı sorun bendede var menu1 diyorum programı kapatıyo soru filan sormuyo 5320 xm var bendede

aa12a

Üye
e71 de olmuyor menü 1 seçip bakıorum ama sys açılmıor yardım edin lütfen

Cynical

Cynical

Üye
Nokia yeni versiyonlarda bu işe çözüm bulmuş, Menu1'i seçince programın kapanması bu yüzden. O cihazların yeni yazılım versiyonlarında bu metot artık çalışmıyor.

mehmet 1905

Üye
Arkadaşlar genel sorun olarak mudo.sis programını güvenlik nedeni ile çalıştıramama ve uygulamaları yüklemeye çalışırken dosya bozuk uyarısı olduğunu gördüm.

öncelikle dosya bozuk uyarısını almamanız için installserver.exe telefonunuzun modeline uyumlu olmalıdır ferret arkadaşımızın verdiği versiyon 9.1 ler için uygundur bende onu kullanınca (telefonum 9.2) haliyle dosya bozuk uyarısı aldım 9.2 ler için olan installserver.exe yi kullanınca dosya bozuk uyarısı almadım.

Telefonunuzun modeline uygun installserver.exe yi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/sertifikasiz-program-yukleme-install-server-yeni-modeller-eklendi-142133.htmlburadan bulabilirsiniz

2. olarak mudo.sis programını kullanabilmek için kesinlikle telefon hafızasına yüklemeniz gerekmektedir ferret arkadaşımız onu da belirtirse sevinirim aksi takdirde güvenlik nedeniyle açılamıyor uyarısı alırsınız. umarım yardımcı olabilmişimdir

psikolaz'un dediği gibi eğer Modo'yu açmak istediğinizde "Dosya güvenlik nedeniyle çalıştırılamıyor" diye bir hata alıyorsanız Modo'yu hafıza kartından silip telefon hafızasına yükleyin. Ben böyle yaptım hata ortadan kalktı çok sağol psikolaz kardeş. :oke:

manchiese

Üye
Bu ne biçim bir saçmalık dünyanın parasını verip telefonu alıyoruz, ama gelgelelim orasına burasına girmek için kırk takla atıyoruz. Ne biçim bir iştir bu ya.... Telefondan soğudum inanın. Ciddi ciddi düşünüyorum Samsunga geçmeyi. herşeyi yapabiliyorsunuz, divx player bile üstünde hazır geliyor. Bizim çektiğimiz eziyete bak...Paranla rezil olmak bu olsa gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt