[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle tşk ler
ben 6120c kullanıyom ya şimdiye kadar bu sertifika konusu hakkında ne kadar yol denediysem olmadı bu senın gösterdiğin yoluda denedim herşeyi aynen yapıyorum hata vermiyo hepsi dediğin gibi oluyo ama proğram kurmaya kalkınca telefon sertifika hatası veriyo simdi 7370 yapıp bi daha denicem

evet harikasınız paylaşım için sağolun
ben aynen dediğiniz gibi yaptım ama
sanırım modo nun olmaması benim hatam
çünkü; sayenizde ilk defa sys klasörlerine girdim
ve fırsat bu fırsat
dün adobe reader ve pdf programlarını yüklemiştim
ama paylaşımı yapan arkadaş sertifikalandırmamız gerektiğini söylemişti
yapmadım
ve bu programlar benden lisans istiyordu
sayenizde başardım
sys klasöründen her şeyi halettim
çok sağolun

--------------- Ekleme ---------------

s.a ben n73 te yaptım bazı noktaları atlamış olmasın
şu anda sys dosyalarına erişebiliyorum
ama biraz kurcaladım
istersen daha sonra anlatırım
paylaşım yapanlara teşekkür ediyorum
sayenizde bazı programların lisans larını sildim programlar fuul oldu
tekrar sağolun

YÖNTEM ÇALIŞIYOR..... YÜKLERKEN DİKKAT EDİLECEKLER...
1- installserver.exe yi dikkatsizlikten dolayı "cys/bin/"yerine "Eys/bin/" e yukleyenler olmuş sanırım "eys/bin/" e yüklerseniz telefonunuzda problem varmış gibi kilitlenir.
arkadaşlar ben N82 kullanıyorum. uzun zamandır sertifika problemleriyle uğraşıyordum. Ferret sağolsun. yöntem çalışıyor. çalışmıyor diyenlerin sanırım yiklemede problemleri oluyor. Ferret in anlattıklarını satır satır ve doğru yapsınlar mutlaka çalışıyor. dosyaları kopyaladığınız yerlere ve program sürümlerine dikkat ediniz. teşekkürler.

n73 te de sorunsuz calısıyor cok saol FerreT !!

ginfa

Üye
sana ne kadar teşekkür etsem az kardeşim n73 te yaptım sorunsuz oldu yapamayan arkadaşlara şaşıyorum doğrusu

kardeş ya kafayı yicem telefonum E51 ve ben daha işin başında tökezledim X-Plore yüklerken sertifika hatası verdi 2 tane farklı dosya vardı ikisinide denedim olmuyo lütfen yardım et :?

ole yaptım dosya bozuk diyo bu sefer n80

abi senden ALLAH razı olsun senin sayende kanseri yendim

kardeş bende i450 için uygun programın linkini veriyorum burda anlatılanların aynısını yapacaksın ama yaparken bu linkteki programları kullan olurr.........
arkadaşlar birde bu i450 de n-gage kurulumunu yapıyorum ama oyunlar çalışmıyor sürekli hata veriyor bilgisi olan varasa yardımcı olabilir mi teşekkürler

XMEN47

Üye
kardeş çok sağol bitane yaptım oldu harika bişey hata falan yok teşekkürler
ve bende de 1 defa sordu

ziya68

Üye
ardaslar ben N95 8GB kullaniyorum cys ve e: private yok telde Format atmayi düsünüyorum
ama tlf türkce yüklettim formattan sonra kalirmi silinirmi tabi hafiza kartindakilerde bir arkadasimiz beni aydinlatirsa sevinirim

zaribin

Üye
kardşim tekrar ellerine sağlık

benim tel n95 8gb canavargibi çalışıyor

zezu_5

Üye
Arkadaşlar Hepinizin YAzılarını Okudum Herkes Evet Yapmış Şu Sertifika Sorununu

Bende Kendime Ait Olan n95 8gb Telefonumu Hackledim + Olarak 2 Arkadaşımın Tellerinide Yaptım Ama Şuan kendi telime format attım dünden bu yana uraşıyorum aynı işlemi secmanle'de yapıyorum fakat NOKMOTE programını Açmıyor Simge Var Fakat Açmıyor

FerreT Arkadaşım Yardımcı Olursan Sevinirim Seni Ekledim Msnden. Umarm En Kısa Zamanda Yardımcı Olursun....

yüklemede dosya bozuk diyo acil yardım himmet sende dostum

arkadaşlar beni duyan yokmu üstteki soruma bi cevap

burdada millet kan ağlıyor..

Sorun şu n96 kullanıyorum HelloCarbide e girince hic bir ekran gelmiyor optionstan menu1diyincede programdan cikiyor..

yardımınızı rica ediyorum..

Teşekkürler..

kardeş Allah Razı olsun 1 aydır düzeltemiyordum şu sorunu program fln atamıyordum çok saolasın oldu bu sefer
i450 denendi çalışıyor i450 sertifika sorununu halledemeyenler oluyor deneyin

pain

Üye
N96da HelloCarbide menu1 i seçnce program kapanıyor yok mu bunun bir çözümü yada n96 için başka yöntem bilen var mı

sayın arkadaşlar samsung i550 de deniyorum fakat hello kerbide de menu1 diyince hiç bir şey gelmiyor birisi bi yardımcı olsa olmazmı allah rızası için kafayı yiyecem

mmzzkk

Üye
arkadaşar hellocarbide açıyorum yes diyorum sonra dediği gibi program kapanıyor.. sonra x-plore açıyorum ama yinede sys gözükmüyor..(n81)

lycos2

Üye
Nokia e71de bu yöntem işe yarıyordu.
Sisteme yeni bir güncelleme yaptırdım.
Şu anda hellocarbide işe yaramıyor.
menu1 deyince program otomatik olarak kapanıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...