arkadaşım i450 var bende hiçbir rogramı almıyor ya güvenilmez sunucu falan diyor yada süresi geçmiş sertefika diyor. az kaldı telefonu duvara vurmaya deli edecek beni nasıl yükleyecemben buna birşeyler.
iki soru soracagım 5800 da işe yarar mı? hackledik ten sonra format atınca eski haline döner mi acil cevap
--------------- Ekleme ---------------
size birkaç soru olacak;bu yöntem 5800da işe yararmı?telefon hacklendikten sonra hacki kaldırabiliyormuyuz?bir de siz orada bir takım işlemden sonra tel.e şu andabirşey yükleyemiyorsunuz exploreden bi işlem yaptıktan sonra yüklenebiliyor demişsiniz.şimdi ben bunu tel.e yapınca tele format atınca tel eski haline döner degil mi?
bilader sen en güzeli bide qick hack kiti dene oda çok kıyak bi hack programıdır aynı helloox gibi işler ve sertifikalı olanı internette bulunabilio.ben bi ara 5800 da denedim(tabi olmadı ama)hani güzel diebilirim.
daha önce bu yöntemle nokia 6120c mi halletmiştim format atıp telefonun yazılımını güncelledikten sonra olmadı.
hellocarbide burada yazdığı gibi açılmıyor bomboş geliyor. dolayısı ile hiçbirşeye yes yes diyemiyorum.
c: sys bin i de açamıyorum installserver.exe de kartta öylece duruyor.
başka bir formul deneyeceğim teşekkürler. iki yıl önce bu şekilde telefonu haklayıp sorunsuz 2 yıl kullandım.
2 yıl sonra aynı şeyi denedim ama olmadı