[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sss125

Üye
slm bana yardımcı olurmusun? bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

bana yardım edermisin bende n80 var sys nin içine girmiyor bin dosyasınıda göremiyom

kardeşim ben bu Xplore v1.22 ı yukleyemedım

prdn flood yaptım ama suresı geçmış sertıfıka dıyor yukleyemıorm Xplore v1.22 bunu

ya kardesım hersey tmm ama cys/bin klasörü yok ya

arkadas sen manyakmısın ya dediklerinin hepsini yaptım tamam gercekten calıstı ama bir saat sonra telefon dondu kapandı ve bir daha acılmadı ne yaptıysam acılmıyor sanırım telefonun sistemi yandı şimdi ne yapacam bilmiyorum umarım bu sorun hakkında da bir fikrin vardır yaptıgınız yazılımların yaratacağı etkileri neden belirtmiyorsunuz..?

ser_bay

Üye
arkadaşlar yalnız burada anlatılmayan küçük bi işlem daha var. x-plorenin içinde sys dosyasını görebilmek için x-plorenin içinde system dosyalarını göster seçeneğini işaretlemeni lazım

yaw bnde instalserver çıkmadı hmde 1 tne soru sordu

saolasın babacan emeğine ve sana saygı duyuyorum...

ya kardesım hersey tmm ama cys/bin klasörü yok ya [/QUO

bu soruma cwp y0q mu yaaa ?

Skaptan

Emekli Yönetici

birşeyler bildiginizi zannediyorsunuz ama hiç birşey bilmiyorsunuz X-plore_S60 dedigin programa parantez içinde sertifikalı yazmışsın zaten bu işlemi yapmak için X-plore_S60 ın calışması lazım ama zaten asıl sertifikayı isteyen o ona sertifika nasıl alacagız on aldıgım sertifika yöntemini zaten başka program yada oyunlardada kullanırım ben

benim diyecegm tek laf var simbian signed sitesinden başka yol yok oda veriyordu şimdi vermez oldu artık saygılar emege cok cok cok cok cok saygı

ben 6220 c de deniyrum sys yi görüyor ama girmiyo ne yapablirim yardım edin

oluyor canım kardeşim çok güzel oluyorrrr

allah tuttuğunuzu altın etsin...

ya yaptım herşeyi yüklüyorum oh süper ..
ama galiba bişi yanlış ben modo dan sys ye veya privateye giremiyorum.
x plorede ise c/sys açık ama klasörün içine girilmiyor.
aman nnnn neyse ben tüm ugnigsedleri yüklüyorum zaten amaçda bu

moruk71

Üye
Ferret hocam Allah senden razı olsun dediklerini harfiyen yaptım sabahtan beri kuramadığım smart settingi kurdum ve diğerlerini... sağolasın ellerin dert görmesin.... (birde e50 kilit koduna bir çözüm bulabilseydim)

Cynical

Üye
Modo'ya alternatif olarak ActiveFile isimli dosya yöneticisinden de sistem klasörlerine ulaşılabilirsiniz. Ben N73'te o şekil ulaşıyorum. Sitede program mevcut..

sun_0671

Üye
ekteki dosyalari indiremiyorum ie ve firefox denedim calismadi acaba bendemi bir problem var

blacxer

Üye
ii aksamlar bende n80 var ama yapamıourm bi ayrıdmcı olun lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...