Yeni Uygulama - Tweetgram { Yayınlandı }

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadasım bence muhtesem bi fikir bu. Atıyorum facebookta kuru kuruya ask mesaj yazıcaaana fotografa yaz yolla muthis bi fikir. Belkide facebook kadar akıllıca. Bence bunu ucretsiz yaparsan ve reklam isine girersen iyi de para kazanabilirsin. Aslında aklıma bi fcebook kadar iyi ve hem mobil olarak hemde pc için acayip bi fikir geldi. Eger ömrum yeterse ve bir bilgisayarım olursa eger bunu yapıcam ve belkide dunyanın ikinci milyarderi olabilirim.:) komik gibi gelsede muhtesem bi fikir buldum. Bu arada fikri sana borçluyum bi nevi. Mrak edersen pm at anlatayım. Nasıl ılsa bunu yapmak için ne maddi kaynagım nede yazılımsal sekilde bikgim yok. Yni site kurmk için:)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
facebook özelliği koymayacaktım buna ismine istinaden. Ama koyacağım güncelleme ile.
Ama bir sorun olacak isim tweetgram ve içinde facebook özelliği de olursa garip olur.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
valla azminden dolayı helal olsun kardeş

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yarın yeni bir uygulamayı sizlere sunacağım.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve CanKartaL

mrfatih13

Üye
emeğine sağlık :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
beğenmene sevindim :)

deli oğlan

Üye
kardeş senden güzel bi facebook porgramı bekliyoruz şöyle chatli falan bişe :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ellerine sağlık beklemedeyim usta:oke:

tarxhn

tarxhn

Üye
:tşk: iyi çalışmalarını bekliyoruz

umur ada

umur ada

Üye
ne zamana çıkar

benderhomer

benderhomer

Üye
sana en büyük tebriklerimi sunuyorum dostum. Muhteşem fikir olağanüstü ilgi görür. Umarım daha da iyi programlar yaparsın ilerde.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
program onaylanmadı bir kaç hata var. Sorunları çözdükten sonra çıkar inşallah

slant1111

slant1111

Üye
tesekkurler :) hocam android de facebook entegrasyonu cok iyi.ornegin bildirim mesaj falan geldigin de telefona uyari geliyor mesaj gibi bildigim kadariyla symbian da suan bu yok..yapilabilirmi bu dusuncelerinin arasinda var mi

• Beğen
Tepkiler: benderhomer
pRime.

pRime.

Üye
çok güzel bir uygulama olmuş. Elinize sağlık.

- - - Eklendi - - -

tesekkurler :) hocam android de facebook entegrasyonu cok iyi.ornegin bildirim mesaj falan geldigin de telefona uyari geliyor mesaj gibi bildigim kadariyla symbian da suan bu yok..yapilabilirmi bu dusuncelerinin arasinda var mi
symbian buna destek veriyor. Whatsapp buna örnek gösterilebilir

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
slant1111

slant1111

Üye
çok güzel bir uygulama olmuş. Elinize sağlık.

- - - Eklendi - - -

symbian buna destek veriyor. Whatsapp buna örnek gösterilebilir

evet imkan veriyor ama hicbir firma daha kullanmadi sosyal aglarda..eger akinorta bunu yapabilirse harika bir is yapmis olur

• Beğen
Tepkiler: benderhomer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt