Yeni Uygulama - Tweetgram { Yayınlandı }

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Uygulama - Tweetgram { Yayınlandı }
TWEETGRAM

Bir çok iPhone kullanıcısının kullandığı ve Android'de benzer işlev gören TextCutie uygulamasının
Symbian için tarafımdan uyarlanmış olan sürümüdür.

NOT: Nokia Mağaza'ya onaylanmak üzere gönderilmiştir. Yayınlandığında ücretsiz olarak yer alacaktır.

Özellikler
Tweetgram sosyal ağınızı muhteşem hale getirmenizin en basit ve eğlenceli yoludur.

Tweetgram'ı kullanarak düşüncelerinizi harika resimlerle istediğiniz stilde anlatabilirsiniz.

☆ Düşüncelerinizi aktarabileceğiniz çeşitli görseller
☆ Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için kullanım kolaylığı
☆ En ünlü sosyal paylaşım ağlarıyla mükemmel entegrasyon. (Şuan sadece Twitter)
☆ Yeni arkaplanlar ve yazı tipleri de güncelleme ile sizlere sunulacaktır.
☆ 10 Ücretsiz Deneme

Ekran Görüntüleri

10 Adet Ücretsiz uygulama kullanım hakkı vardır.
Uygulamayı kullanabilmeniz için Twitter hesabınızın olması gerekmektedir.

Yorumlarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: kartal076, benderhomer, IKHULAKU ve 2 diğerleri

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çok süper bence iyi gidiyorsun:oke:

R58

R58

Üye
iyi bi çalışma olmuş kardeşim eline sağlık.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Harika görünüyor. :)

Dimi3

Dimi3

Üye
Gerçekten gerekli bir programdı.. Ellerine sağlık. Beklemedeyiz :good:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
3-4 güne mağazada yayınlanır. Sonra ben de imzalı olarak burada paylaşırım yayınlandığı anda :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
R58

R58

Üye
akinorta sende oyun işine gir bence.forumda oyun işiyle uğraşan benim bildiğim 2 kişi var cihan ve ben sende olursan 3 şu firmalara bağımlı kalmayalım artık.!

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
akinorta sende oyun işine gir bence.forumda oyun işiyle uğraşan benim bildiğim 2 kişi var cihan ve ben sende olursan 3 şu firmalara bağımlı kalmayalım artık.!

oyun işi zor ve sakat iş bence. Bana çok zor geliyor açıkçası oyun bazı sebeplerden ötürü.
Tek başıma yapabileceğim iş değil. Çok güzel görseller dizayn etmek gerek. Çok iyi bir senaryosu yada level sistemi olması gerek. Bunları yapmam çoook uzun süremi alır. Ben de symbian da olmayan uygulamaları inceliyorum OK diyorum ve başlıyorum.

- - - Eklendi - - -

ben qt app creator u indirdim kullanamadım :cry:

Sadece bu değil Qt SDK komple gerekli bunun için.
Aslında biraz öğrenince çok da zor değilmiş diyorum.
Dizaynı görsel olarak yapıyorsun. Kodlarla daha az uğraşıyorsun. Biraz ince kodlar yerleştiriyorsun. Yardım bölümünden gerekli tüm bilgiler mevcut zaten.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
oyun işi zor ve sakat iş bence. Bana çok zor geliyor açıkçası oyun bazı sebeplerden ötürü.
Tek başıma yapabileceğim iş değil. Çok güzel görseller dizayn etmek gerek. Çok iyi bir senaryosu yada level sistemi olması gerek. Bunları yapmam çoook uzun süremi alır. Ben de symbian da olmayan uygulamaları inceliyorum OK diyorum ve başlıyorum.

- - - Eklendi - - -

Sadece bu değil Qt SDK komple gerekli bunun için.
Aslında biraz öğrenince çok da zor değilmiş diyorum.
Dizaynı görsel olarak yapıyorsun. Kodlarla daha az uğraşıyorsun. Biraz ince kodlar yerleştiriyorsun. Yardım bölümünden gerekli tüm bilgiler mevcut zaten.
önümüzdeki yaza artık bu sene uğraşamam bunlarla okul var )):

serinaga

serinaga

Üye
Entegrasyon tam olarak bittiğinde müthiş bir şey olacak, başarılarınızın devamını diliyorum ...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler. Siz de uygulama önerilerinizi belirtebilirsiniz iPhone da var bizde yok ya da android de var bizde yok gibisinden. Bana da fikir olmuş olur..

laplace06

laplace06

Üye
yorumlarınız için teşekkürler. Siz de uygulama önerilerinizi belirtebilirsiniz iPhone da var bizde yok ya da android de var bizde yok gibisinden. Bana da fikir olmuş olur..

kardeş allah razı olsun senden öncelikle, benim ricam tam ekran arayan kişinin fotoğrafının olduğu caller id programı bazı programlar tam entegrasyonlu çalışmıyor yapsan sen yaparsın sanırım tekrar teşekkürler

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hocam eline sağlık güzel taze programlar çıkartıyorsun :) Nokia nın dikkatini çekmesi lazım şu çalışmalarının ama nerdeee :(

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
evet nokianın da dikkatini çekse iyi olur. Bir kaç yabancı geliştirici tanıyorum. Nokia onlara ücretsiz lumialar göndermiş. Hatta dünya çapında toplam 25000 tane mi ne. Ama tabi o zamanlar benim uygulamam filan yoktu.
Nokia nın da teşvik uygulamaları var mı bilmiyorum. Mesela nvidia oyun yapana direkt para veriyor.

furkitare

furkitare

Üye
torrent programı olabilir mi hocam :D

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
utorrent bile olur ama gerek yok hocam telefonda.
Symtorrent var o alanda :)

tempestshine

tempestshine

Üye
galaxy note da böyle bir özellik vardı.harika olmuş bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt