Yeni Üyelerin PM Saklama Kapasitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Üyelerin PM Saklama Kapasitesi
Min Mesaj Sayısı : PM Kutusu Sınırı

0:2
10:3
25:5
50:10
100:100
250:250
500:500
1000:1000
2500:2500
5000:5000

Yüksek mesaja sahip olan üyelerde zaten sorun yok ancak az mesaja sahip ve yardım vb. sebeplerden mesajlasmak isteyen üyeler bu konuda sıkıntı çekiyor mail ile de sikayetler alıyordum. Özellikle alt mesaj sayılarındaki pm saklama kapasitelerini arttıralım diyorum. Giden mesajların da otomatik saklanması, 0 mesajlı üyenin 1 kere pm alıp cevaplamasıyla doluyor örnegin. (1 gelen + 1 giden toplam 2 )

Site hakkında bölümünde de konuyla ilgili baslıgı görünce calisma yapalım istedim.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Senin bu sınırı getirdiğin günü hatırlıyorum, mantıklı bir gerekçe sunmuştun, herkese fazla fazla mesaj saklama kapasitesi siteye zarar veriyordu sanırım. Üyelerin talepleri çok yerinde eğer değiştirme imkanına sahipsek bunu yapalım. 2 mesaj saklama kapasitesi nedir yahu :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
son durum ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bir generalin bile 100 mesaj saklama kapasitesi olduğu günlerde bu sayıların değişmesi talebinde bulunan bendim.
Ama Ozan hiiiiç yanaşmıyordu :D Site üzerinden de pmleşmesinler diyordu.
Bayağı güçlükle ikna edip bu piramit sistemini getirmiştik.

Mantık forumda yalnızca download yapan ve hiç mesaj yazmadan giden üyelerin (ki sayıca en büyük gurubu teşkil ediyor) sistemde boş yere yer kaplamamasıydı.

Bu sorun ara ara geldi gündeme ama madem çözüme kavuşturacağız;
bence sitede 3 mesaj yazana direk 50 özel mesaj saklama hakkı verilsin.
Adam 3 mesaj yazıyorsa tahminen bizim özel mesaj sistemini de kullanacaktır.

Piramit 100 mesaja kadar kalsın.
100den sonrası 100 ve katları şeklinde devam etsin.

Yani:

0:2
3:50
10:50
25:50
50:50

100:100
250:250
500:500
1000:1000
2500:2500
5000:5000

Bu şekilde olursa yeni üyeler sitede 3 mesaj atmakla 50 saklama kapasitesine ulaşır ki o da rahat etmelerini sağlar.
Hem de 0 mesajlı üyelere 50 gibi saklama kapasitesi vererek zarar etmeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ancak üyeler bunu bilecek mi bilmeyek mi çünkü 1 mesajı yada 2 mesajı olan üyeler, 3 mesaj olunca 50 kapasiteye ulasacak mı bilmiyor olacak. Üyelerde sabit yapsak nasıl olur acaba (yüksek kotada örnegin 2000 yada 3000 herkeste) sonucta toplu pm gönderme yetkileri yok en fazla 1 üyeye pm gönderebildikten sonra aynı anda, reklam amaçlı bir üye bile tek tek uğraşamaz sanırım kaldı ki reklama meraklı biri kutuyu sürekli temizleyip pm gönderimine devam edebilir kolaylıkla biliyorsunuz kotası 20 bile olsa pm kotasının.

PM kapasitesindeki yer ile ilgili olarak çok da sorunumuz yok aslında çünkü herkese 2000 versek de herkes kullanmıyor zaten, herkes kullanırsa ciddi problem olurdu

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Reklam konusunda üyelerin çoğu duyarlı davranıyor sağolsunsunlar, mesaj kısıtlaması reklamın önüne geçmiyor, Ozan'ın da belirttiği gibi yapmak isteyen her türlü yapabilir, bu durumda Ata'nın oluşturduğu kule güzel olmuş mantıklıdır.

Üst Alt