papakudioflu
Emekli Yönetici
hiç boşuna uğraşma. O değerlere ulaşmak için donanımı iki katına gpu'yu da 4 katına çıkartman lazım.Şimdi cihaza flash atacam ve tekrar test yapacam,sonucu yazarım.Alikemal fena ezdi bizi bişiyler yapmam lazım![]()
hiç boşuna uğraşma. O değerlere ulaşmak için donanımı iki katına gpu'yu da 4 katına çıkartman lazım.Şimdi cihaza flash atacam ve tekrar test yapacam,sonucu yazarım.Alikemal fena ezdi bizi bişiyler yapmam lazım![]()
dene sonuç verirse bende deniyecegimŞimdi cihaza flash atacam ve tekrar test yapacam,sonucu yazarım.Alikemal fena ezdi bizi bişiyler yapmam lazım![]()
Şuan için böyle bir imkanım yokhiç boşuna uğraşma. O değerlere ulaşmak için donanımı iki katına gpu'yu da 4 katına çıkartman lazım.
Başladım bile,pekidene sonuç verirse bende deniyecegim
Yoo inanki zor gelmiyor,n8 varken bazan her hafta flash atardımAbi uğraşmak zor gelmiyormu sırf bir program için sıfırlamakben telefon çökmedikçe sıfırlamam
![]()

tabi ki bu bir süreç ve hızlı ilerlemesi gereken bir süreç.evet biliyoruz bunlarıŞunu da eklemek istiyorum 64 bit işlemcili telefonda 32 bitli uygulamalar açılmıyor diye düşünebilirler ama açılıyor. Sadece 64 uyumluluğu olmadığı için 32 bt performansında çalışıyorlar. Ama bu sistem için 64 bit işelmci desteği verilmemesi yada 64 bit işlemcili telefonlar çıkmayacak diye bir şey yok. Wp nin 8.1 de bunun desteğini verceğini düşünüyorum ardından da sene sonunda qualcom da bi 64 bit işlemci çıkartabilir ona istinaden bir telefon çıkabilir 64 bitli. Bir şekilde diğer markalarla kapıması lazım eğer başırlı olmak istiyorsa MS.
Yok ağa biz Ali Kemal Beyin yanına yaklaşamayız bile. Onda ki makine bizimkileri her türlü ezer geçer. Şapka çıkarıyorum saygıyla selamlıyorumŞimdi cihaza flash atacam ve tekrar test yapacam,sonucu yazarım.Alikemal fena ezdi bizi bişiyler yapmam lazım![]()

Bende pes ediyorum,uğraşılmaz Alikemal ileYok ağa biz Ali Kemal Beyin yanına yaklaşamayız bile. Onda ki makine bizimkileri her türlü ezer geçer. Şapka çıkarıyorum saygıyla selamlıyorum![]()
![]()

Bu test için ise değmez,benim halim ortadaBen de sıfırlayıp bir test daha mı çeksem acaba. 1.4 gb diğer klasörü sorunu mevcut![]()

Tahmin edebiliyorum fps aynı kalır diğer değerler az biraz oynar. Ali Kemal'ın eline su dökemeyiz. Ben de pes ediyorum pas geçiyorum.Bu test için ise değmez,benim halim ortada![]()
Arkadaşlara azcık takılıyım diye şey ettiydim amaFPS ( Saniyedeki kare sayısı ) yüksek olması daha iyidir.Düşük olması değil.FPS düştükçe görüntü akıcılığını kaybeder çünkü saniye başına gösterilen görüntü sayısı azalır.Oyunlarda kasma dediğimiz şeyi örnek verebiliriz buna.
uygulama içi satın alma özelliği olduğu için bazı özellikler kısıtlanmış.Abi bende fu ll versiyonunu istiyor bide sen konuyu açtığın gün indirmiştim neden böyle?
tabi ki bu bir süreç ve hızlı ilerlemesi gereken bir süreç.
fakat 64bit işlemcili cihazlarla şu anda bizim kullandığımız 4G'li telefonlar arasında mantıksal olarak fark yok. Hepimiz bileşenleri görevi gereği gibi kullanamıyoruz.
64bit işlemci ve destekleyen bir sistemi kullansanız bile uygulamalar 64 bite derlenmeden hiç bir performans alamazsınız. 64bit bir işlemci,64bit destekleyen sistem ve uygulamanız olsa bile Ram'iniz minimum 4GB olmalı. O yüzden mevcut durumda 2-3GB Ram'li bir telefonla 64bit kullanmak yine işlemciye yuk bindirir. Bu sorunu da en iyi Microsoft Windows'ta çözmüş ve ihtiyaç anında milisaniyeler için de sanal bellek oluşturarak renderları orada derlemeyi sağlamıştır.
umarım 64bit teknolojisi mobil cihazlarda çok daha hızlı ilerler ve tek başına minimum 3.25GB RAM kullanan Adobe photoshop gibi uygulamalar mobil cihazlara gelir.

bu donanımlar Windows Phone'un çekirdek gücüyle birleşince hayal bile edemiyeceğimiz uygulamaları ve oyunları telefonlarımızda görmemiz mümkün olur.qualcom 64 bit liuat seviye işlemci çıkaracağı duyulmuş snapdragon 810 olacakmış adrenl 420 kullanacakmış. 4 gb ram e kadar da destekleyecekmiş. Hadi bakalım bu donanımlara sahip lumiaları görmek ümidiyle....![]()
neden qualcom a bağlı kalıyoruz ki bu konuda ki asıl dev intel bence bir anlaşma ile sadece Windows Phone a entegre son teknoloji Bi çekirdek ve buna intelin bu x çekirdeğine uyum sağlaya bilecek yine Windows Phone lara özel nvidia ekran kartı Windows Phone lara yepyeni Bi soluk getirebilir. Satışlarda garanti artar.hem bu sayede çıkan son oyunları deilde aynı Xbox one ve ps4 deki gibi geleceğin oyunlarınıda uzun süre destekleyecek bir telefon oluşur. Bu telefonun bende olduğunu hayal bile edemiyorumqualcom 64 bit liuat seviye işlemci çıkaracağı duyulmuş snapdragon 810 olacakmış adrenl 420 kullanacakmış. 4 gb ram e kadar da destekleyecekmiş. Hadi bakalım bu donanımlara sahip lumiaları görmek ümidiyle....![]()
