Haber Yeni test uygulaması BaseMark OS2 mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi cihaza flash atacam ve tekrar test yapacam,sonucu yazarım.Alikemal fena ezdi bizi bişiyler yapmam lazım:)
hiç boşuna uğraşma. O değerlere ulaşmak için donanımı iki katına gpu'yu da 4 katına çıkartman lazım.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

dakamon

dakamon

Üye
Abi uğraşmak zor gelmiyormu sırf bir program için sıfırlamak :D ben telefon çökmedikçe sıfırlamam :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet biliyoruz bunları :)Şunu da eklemek istiyorum 64 bit işlemcili telefonda 32 bitli uygulamalar açılmıyor diye düşünebilirler ama açılıyor. Sadece 64 uyumluluğu olmadığı için 32 bt performansında çalışıyorlar. Ama bu sistem için 64 bit işelmci desteği verilmemesi yada 64 bit işlemcili telefonlar çıkmayacak diye bir şey yok. Wp nin 8.1 de bunun desteğini verceğini düşünüyorum ardından da sene sonunda qualcom da bi 64 bit işlemci çıkartabilir ona istinaden bir telefon çıkabilir 64 bitli. Bir şekilde diğer markalarla kapıması lazım eğer başırlı olmak istiyorsa MS.
tabi ki bu bir süreç ve hızlı ilerlemesi gereken bir süreç.

fakat 64bit işlemcili cihazlarla şu anda bizim kullandığımız 4G'li telefonlar arasında mantıksal olarak fark yok. Hepimiz bileşenleri görevi gereği gibi kullanamıyoruz.

64bit işlemci ve destekleyen bir sistemi kullansanız bile uygulamalar 64 bite derlenmeden hiç bir performans alamazsınız. 64bit bir işlemci,64bit destekleyen sistem ve uygulamanız olsa bile Ram'iniz minimum 4GB olmalı. O yüzden mevcut durumda 2-3GB Ram'li bir telefonla 64bit kullanmak yine işlemciye yuk bindirir. Bu sorunu da en iyi Microsoft Windows'ta çözmüş ve ihtiyaç anında milisaniyeler için de sanal bellek oluşturarak renderları orada derlemeyi sağlamıştır.

umarım 64bit teknolojisi mobil cihazlarda çok daha hızlı ilerler ve tek başına minimum 3.25GB RAM kullanan Adobe photoshop gibi uygulamalar mobil cihazlara gelir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet flash attım ve yüklediğim tek uygulama bu test proramı,yedeği geri yüklemede yapmadım.ama sonuç yine aynı.FPS ise 20:birak:

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi cihaza flash atacam ve tekrar test yapacam,sonucu yazarım.Alikemal fena ezdi bizi bişiyler yapmam lazım:)
Yok ağa biz Ali Kemal Beyin yanına yaklaşamayız bile. Onda ki makine bizimkileri her türlü ezer geçer. Şapka çıkarıyorum saygıyla selamlıyorum:kop2: :kop2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yok ağa biz Ali Kemal Beyin yanına yaklaşamayız bile. Onda ki makine bizimkileri her türlü ezer geçer. Şapka çıkarıyorum saygıyla selamlıyorum:kop2: :kop2:
Bende pes ediyorum,uğraşılmaz Alikemal ile:)

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben de sıfırlayıp bir test daha mı çeksem acaba. 1.4 gb diğer klasörü sorunu mevcut:)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonları birbirine bağlayıp voltranı oluşturmak lazım. Benim test sonuçlarıda aynı. Standart L920 işte.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Aybin.Kilic
slmrt

slmrt

Üye
FPS ( Saniyedeki kare sayısı ) yüksek olması daha iyidir.Düşük olması değil.FPS düştükçe görüntü akıcılığını kaybeder çünkü saniye başına gösterilen görüntü sayısı azalır.Oyunlarda kasma dediğimiz şeyi örnek verebiliriz buna.
Arkadaşlara azcık takılıyım diye şey ettiydim ama

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi bende full versiyonunu istiyor bide sen konuyu açtığın gün indirmiştim neden böyle?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
tabi ki bu bir süreç ve hızlı ilerlemesi gereken bir süreç.

fakat 64bit işlemcili cihazlarla şu anda bizim kullandığımız 4G'li telefonlar arasında mantıksal olarak fark yok. Hepimiz bileşenleri görevi gereği gibi kullanamıyoruz.

64bit işlemci ve destekleyen bir sistemi kullansanız bile uygulamalar 64 bite derlenmeden hiç bir performans alamazsınız. 64bit bir işlemci,64bit destekleyen sistem ve uygulamanız olsa bile Ram'iniz minimum 4GB olmalı. O yüzden mevcut durumda 2-3GB Ram'li bir telefonla 64bit kullanmak yine işlemciye yuk bindirir. Bu sorunu da en iyi Microsoft Windows'ta çözmüş ve ihtiyaç anında milisaniyeler için de sanal bellek oluşturarak renderları orada derlemeyi sağlamıştır.

umarım 64bit teknolojisi mobil cihazlarda çok daha hızlı ilerler ve tek başına minimum 3.25GB RAM kullanan Adobe photoshop gibi uygulamalar mobil cihazlara gelir.

qualcom 64 bit liuat seviye işlemci çıkaracağı duyulmuş snapdragon 810 olacakmış adrenl 420 kullanacakmış. 4 gb ram e kadar da destekleyecekmiş. Hadi bakalım bu donanımlara sahip lumiaları görmek ümidiyle.... :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
qualcom 64 bit liuat seviye işlemci çıkaracağı duyulmuş snapdragon 810 olacakmış adrenl 420 kullanacakmış. 4 gb ram e kadar da destekleyecekmiş. Hadi bakalım bu donanımlara sahip lumiaları görmek ümidiyle.... :D
bu donanımlar Windows Phone'un çekirdek gücüyle birleşince hayal bile edemiyeceğimiz uygulamaları ve oyunları telefonlarımızda görmemiz mümkün olur.

dakamon

dakamon

Üye
Calofduty oynamaya başlarız adminim :D:D

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
neden qualcom a bağlı kalıyoruz ki bu konuda ki asıl dev intel bence bir anlaşma ile sadece Windows Phone a entegre son teknoloji Bi çekirdek ve buna intelin bu x çekirdeğine uyum sağlaya bilecek yine Windows Phone lara özel nvidia ekran kartı Windows Phone lara yepyeni Bi soluk getirebilir. Satışlarda garanti artar.hem bu sayede çıkan son oyunları deilde aynı Xbox one ve ps4 deki gibi geleceğin oyunlarınıda uzun süre destekleyecek bir telefon oluşur. Bu telefonun bende olduğunu hayal bile edemiyorum

Üst Alt