Haber Yeni test uygulaması BaseMark OS2 mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
girişteki en üst kısma direk tıkalyınca otomotik mi başlıyor uzun süre beklememe rahmen dolmadı yandki şeylere tıklayıncada "this feature is only avaitable in the fyll version" gibi bir uaro geliyor anlamadım gitti

Hagios

Hagios

Üye
Lumia 920, FPS 21-22

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
ali kemal ağabey yurt dışından kaçak 1520 getirdin de bizim mi haberimiz yok acaba :D

slmrt

slmrt

Üye
fps nin düşük olanı makbuldür ;)

dakamon

dakamon

Üye
Fraps per second olan açılımda yüksek olması gerekmiyor mu acep?

Hagios

Hagios

Üye
fps nin düşük olanı makbuldür ;)

FPS ( Saniyedeki kare sayısı ) yüksek olması daha iyidir.Düşük olması değil.FPS düştükçe görüntü akıcılığını kaybeder çünkü saniye başına gösterilen görüntü sayısı azalır.Oyunlarda kasma dediğimiz şeyi örnek verebiliriz buna.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kesinlikle yerlerde sürüneceğim. İndiriyorum ve kuruyorum. Komplekse girmem umarım:) :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şarjım yetmez şuan :D ama ilk fırsatta deniycem. :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk ekran görüntüsü de benden gelsin:ehe

abi sen tele format atıp mı denedin bende aldım 920 şöyle bir sonuç ancak format atıp tekrar denerim bir ara bu arada benim telimde sorun var yavaş normalden o yüzden de biraz düşük olmuş olabilir fps:20 di camerada 401 puan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620
Overall: 262
system: 293
memory : 450
graphics : 122
web : 292
Fps : 27
püü rezil olduk :kop2:

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Lumialar genel anlamda çok düşükler :) 5s ile 1520 kıyaslıyorlar 5s geçiyor bizim en güçlü telefonu :) 64 bit işlemci farkı çok büyük bir fark bakalım Wp ue 64 bit işlemcili telefonlar ne zaman gelecek. Bence bu senenin sonunda boyle bir telefon tanıtılabilir çünkü çoğu marka 64 bit e geçiyor bu sene

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumialar genel anlamda çok düşükler :) 5s ile 1520 kıyaslıyorlar 5s geçiyor bizim en güçlü telefonu :) 64 bit işlemci farkı çok büyük bir fark bakalım Wp ue 64 bit işlemcili telefonlar ne zaman gelecek. Bence bu senenin sonunda boyle bir telefon tanıtılabilir çünkü çoğu marka 64 bit e geçiyor bu sene
Windows Phone 8 zaten halihazırda 64bit destekliyor. Fakat Snapdragon işlemcilerin bu konudaki eksikliğinden dolayı cihazlarda şimdilik yok. Kaldı ki "şimdilik" 64bit işlemciyi ve onu destekleyen donanımı kullanıcak uygulama da yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 620 nin FPS oranı neden diğer lumialardan fazla çıkıyor acaba,o cihazda farklı olan ne:duvar2:

dakamon

dakamon

Üye
Windows Phone 8 zaten halihazırda 64bit destekliyor. Fakat Snapdragon işlemcilerin bu konudaki eksikliğinden dolayı cihazlarda şimdilik yok. Kaldı ki "şimdilik" 64bit işlemciyi ve onu destekleyen donanımı kullanıcak uygulama da yok.
evet biliyoruz bunları :)Şunu da eklemek istiyorum 64 bit işlemcili telefonda 32 bitli uygulamalar açılmıyor diye düşünebilirler ama açılıyor. Sadece 64 uyumluluğu olmadığı için 32 bt performansında çalışıyorlar. Ama bu sistem için 64 bit işelmci desteği verilmemesi yada 64 bit işlemcili telefonlar çıkmayacak diye bir şey yok. Wp nin 8.1 de bunun desteğini verceğini düşünüyorum ardından da sene sonunda qualcom da bi 64 bit işlemci çıkartabilir ona istinaden bir telefon çıkabilir 64 bitli. Bir şekilde diğer markalarla kapıması lazım eğer başırlı olmak istiyorsa MS.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar 620 nin FPS oranı neden diğer lumialardan fazla çıkıyor acaba,o cihazda farklı olan ne:duvar2:
Tüm değerlerde sürünürken fps hızı beni de şaşırttı açıkçası. Beklemiyordum bu sonucu desem yeridir. Neyse bu konuda rezil olmadık barim :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şimdi cihaza flash atacam ve tekrar test yapacam,sonucu yazarım.Alikemal fena ezdi bizi bişiyler yapmam lazım:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, OttomaN TigeR ve 4MaGuS

Üst Alt