Atıyor direkt
1020 testin sonuçlarını göstermiyor.Atıyor direkt
fps nin düşük olanı makbuldür![]()
abi sen tele format atıp mı denedin bende aldım 920 şöyle bir sonuç ancak format atıp tekrar denerim bir ara bu arada benim telimde sorun var yavaş normalden o yüzden de biraz düşük olmuş olabilir fps:20 di camerada 401 puanilk ekran görüntüsü de benden gelsin
Lumia 620
Overall: 262
system: 293
memory : 450
graphics : 122
web : 292
püü rezil olduk![]()
Dikkat etmedim bir daha test çekelimHocam sende fps kaç çıktı ?

Windows Phone 8 zaten halihazırda 64bit destekliyor. Fakat Snapdragon işlemcilerin bu konudaki eksikliğinden dolayı cihazlarda şimdilik yok. Kaldı ki "şimdilik" 64bit işlemciyi ve onu destekleyen donanımı kullanıcak uygulama da yok.Lumialar genel anlamda çok düşükler5s ile 1520 kıyaslıyorlar 5s geçiyor bizim en güçlü telefonu
64 bit işlemci farkı çok büyük bir fark bakalım Wp ue 64 bit işlemcili telefonlar ne zaman gelecek. Bence bu senenin sonunda boyle bir telefon tanıtılabilir çünkü çoğu marka 64 bit e geçiyor bu sene
evet biliyoruz bunlarıWindows Phone 8 zaten halihazırda 64bit destekliyor. Fakat Snapdragon işlemcilerin bu konudaki eksikliğinden dolayı cihazlarda şimdilik yok. Kaldı ki "şimdilik" 64bit işlemciyi ve onu destekleyen donanımı kullanıcak uygulama da yok.
Şunu da eklemek istiyorum 64 bit işlemcili telefonda 32 bitli uygulamalar açılmıyor diye düşünebilirler ama açılıyor. Sadece 64 uyumluluğu olmadığı için 32 bt performansında çalışıyorlar. Ama bu sistem için 64 bit işelmci desteği verilmemesi yada 64 bit işlemcili telefonlar çıkmayacak diye bir şey yok. Wp nin 8.1 de bunun desteğini verceğini düşünüyorum ardından da sene sonunda qualcom da bi 64 bit işlemci çıkartabilir ona istinaden bir telefon çıkabilir 64 bitli. Bir şekilde diğer markalarla kapıması lazım eğer başırlı olmak istiyorsa MS.küçük ekran+düşük çözünürlük+snapdragon305Arkadaşlar 620 nin FPS oranı neden diğer lumialardan fazla çıkıyor acaba,o cihazda farklı olan ne![]()
Tüm değerlerde sürünürken fps hızı beni de şaşırttı açıkçası. Beklemiyordum bu sonucu desem yeridir. Neyse bu konuda rezil olmadık barimArkadaşlar 620 nin FPS oranı neden diğer lumialardan fazla çıkıyor acaba,o cihazda farklı olan ne![]()