papakudioflu
Emekli Yönetici
senden de bir sonuç alalım o zaman kardeşimAbi konuyu gördüm ve sonuçlara bakıyorumda sen bayağı fark atımışsın![]()

senden de bir sonuç alalım o zaman kardeşimAbi konuyu gördüm ve sonuçlara bakıyorumda sen bayağı fark atımışsın![]()

benimkisi 19 geçmiyor. Telefonun ekran yenileme hızından hiç memnun değilim . Maxicepte aşağı doğru kaydırdığımda yazıların ve görüntülerin peşinden gölgeleri geliyor .20 lerde sürünüyor
19-20-21 gördüğüm değerlerbenimkisi 19 geçmiyor. Telefonun ekran yenileme hızından hiç memnun değilim . Maxicepte aşağı doğru kaydırdığımda yazıların ve görüntülerin peşinden gölgeleri geliyor .
hangi cihazla yaptınız bu testi?senden de bir sonuç alalım o zaman kardeşim![]()
zengin ve genç bir ihtiyar unutmamak lazımne o gençler bir ihtiyarın hızına yetişemediniz![]()

model hangisi ?Benim fps:27
620model hangisi ?
fps:20 düşük mü?
evet . Malesefbendede 925 var ve fps değeri de aynı.. bence daha yüksek olmalıydı 35-36 gibibenim lumia 925 20 fps az mı
bencede ama neden boylebendede 925 var ve fps değeri de aynı.. bence daha yüksek olmalıydı 35-36 gibi