sacid589
Üye
% 1500 haklısın aynı gorusteyimnedir bu nexus5 takıntısı anlamıyom illa son sürüm mü kullanılıyo telefon zaten android kullanıcıların çoğu rootluyor telefonunu güncellik 2.planda olması lazım bence ön planda teknik özellikler yer almalı
iyiymiş be 32ye gerek yok o zamanHayır evde wi-fi ile boxa yüklersin yukledikten sonra internet siz alabiliyorsunuz
Oyunların ve müziklerin için 10 gb yer hayli hayli yeter diyr düşünüyorum geri kalanı boxa atarsiniyiymiş be 32ye gerek yok o zaman
32 Gb'lik g2 nin bile fiyat aşar diye düşünüyorumHtc M8 tavsiye ederim...
Bundan once galaxyS3 kullaniyordumm , galaxy e gore htc M8 SUPER
Arkadaşın maddi durumu 32 ye göre fazla diyor sen m8 diyorsunHtc M8 tavsiye ederim...
Bundan once galaxyS3 kullaniyordumm , galaxy e gore htc M8 SUPER
nedir bu nexus5 takıntısı anlamıyom illa son sürüm mü kullanılıyo telefon zaten android kullanıcıların çoğu rootluyor telefonunu güncellik 2.planda olması lazım bence ön planda teknik özellikler yer almalı
Yorumlara bakıyorum da 2 seneden sonra sorun gibisinden yorumlar var. Hangi android telefon 2 yıldan fazla kullanılabilir ki? Ben 6-7 ay zor sabrettim. Yeni model çıkınca eskisine güncelleme verilmiyor. Verilse bile çok geç veriliyor. 2 yılda bir telefon değiştirmek ideal bence.
Benim tercihime gelirsek ben android tavsiye etmiyorum. 2013 Mart ayından beridir iPhone kullanıyorum. Bıraksak 2 yıl daha götürür beni. Yeni model çıkınca alma gereği pek olmuyor. Yazılım güncellenmeleri her zaman geliyor. iPhone 5 telefonum. Üst modelinden tek eksiği touchid kullanış olarak. Gerisi aynı yani. Android kullandığım zamanlar (galaxy s2). Her gün yazılım derdindeydim. Hiç bir zaman istenilen hızı veremiyorlar. S4 de öyle. Galaxy note 3 de. Ha fiyatlarının aniden düşmesi de şaka gibi. 1400 e mi ne almıştım 3 ay sonra 600 veriyorlardı.
Lg g2 'nin de var emin ol her cihaz demiyor zaten arkadaş yanlış anlamışsinBenim 2011 Xperia 2.yılı bitireli 2 ay oluyor. Şuan kardeşim kullanıyor. Cihazda sorun yok yani, kullanan kullanır. Xda'de hala desteği var.
Lg g2 'nin de var emin ol her cihaz demiyor zaten arkadaş yanlış anlamışsin
Asıl sen fansin bu 1G2 ye bir şey mi dedik kardeş? Sizin bu fanlığınız beni öldürecek.
O mesajı atan arkadaş nexus kötü ve ya teknik eksik filan demedi guncelleme önceliği nexus olsa ne olacak dedi herkez root ve rom atıyor dedi yani demek istediği güncelleme önemli değil kendin romlarsinCevabının böyle olacağını da biliyordum. Ben de fansam bu forumda... Artık diyecek bir şey yok.
Konuyu okudum, cevabımı da ona göre yazdım. Teknik özellik açısından eksiği nedir dedim,
Ok konuyu kapat? TartışmayalimEn sevmediğim şeylerden biri, ben de böyle dedim diye cevap yazmak. Sonra sen ben de böyle dedim diyeceksin. Tamam... Denileni okuduk zaten.
Mesele G2 değil. Genel konuşuyorum, her cihazın desteği aynı değil, diyorum.
Yalnız o rootlarım rom yüklerim olayı her cihaza aynı değil, her cihaza aynı destek yok xda'de. Ayrıca teknik özellik açısından nexus 5'in nesi eksik?
Hiç de saçma değil.
Z1 deki ekran paneli de çok kaliteli.(!)
Z1'in 2200, nexus 5in 1400 lira olduğunu da unutmayın.
Zaten paranız varsa gidin nexus 5 alın demiyorum. Z2 alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?