Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

deli oğlan

Üye
Telefonunuza hard format atın düzelecektir.

içinde okadar bilgilerim falan var hard format atmak istemiyorum..güncellemeyi yapan arkadaşlar mecbur hard format atmak zorundamı kaldılar acaba Qt sorununun düzelmesi için ?

okitox

okitox

Üye
Arkadaşım ben harddan sonra yükledim atıp tekrar hard format attım telefon türkçe iken sleepin screen yükledim sorunsuz yükledi. bu tarz güncellemeler ancak flash veya kesin format ile yerine oturuyor...

deli oğlan

Üye
Arkadaşım ben harddan sonra yükledim atıp tekrar hard format attım telefon türkçe iken sleepin screen yükledim sorunsuz yükledi. bu tarz güncellemeler ancak flash veya kesin format ile yerine oturuyor...

A'dan Z'ye herşey siliniyor demi hard formattan sonra ? gerçi herşey hafıza kartında çıkarıp hard format atsam olur demi bişey gitmez ?

asfenerli

asfenerli

Üye
Telefonunuza hard format atın düzelecektir.

nasıl hard format atabilirim içindeki bilgilerimi kurtarma şansım var mı? telefonu ovi suite ile yedekledim bir de ben 25.007 yi yükledim hard format atarsam güncelleme gider mi?ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilir misiniz lütfen? c6-01 kullanıcısıyım.

Umut

Umut

Üye
Bu arada her yazılım yükledikten sonra Nokia'ya giden SMSi iptal etmenin bir yolu yok mu? Anna'dan önce telefonu hatsıza alıp Giden Kutusu'ndan silebiliyordum. Ancak Anna ile birlikte bunu başaramadım. Bu konu hakkında bir çözümü olan var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
A'dan Z'ye herşey siliniyor demi hard formattan sonra ? gerçi herşey hafıza kartında çıkarıp hard format atsam olur demi bişey gitmez ?

Sakın böyle bir şey yapmayın. Hem telefona hem de hafıza kartına format atın. Dediğiniz gibi yaparsanız kalıntılar kalır ve telefonunuz sağlıklı çalışmaz.

• Beğen
Tepkiler: okitox
okitox

okitox

Üye
Sakın böyle bir şey yapmayın. Hem telefona hem de hafıza kartına format atın. Dediğiniz gibi yaparsanız kalıntılar kalır ve telefonunuz sağlıklı çalışmaz.

Katılıyorum arkadaşıma.

Arkadaşlar en garanti yol. Ovi suite ile rehber ve mesajların falan yedeğini almak. Müzik resim gibi dosyaları depolama modunda pcye yedeklemek ve sonra komple format atmaktır.

Hard format ile teldeki rehber dahil her şey gider arkadaşlar.

Programları da artık bi zahmet geri yükleyeceksiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bir uygulama, tema veya oyunu örneğin hafıza kartına kurduysanız onun dosyalarının hepsi hafıza kartında değildir. Mutlaka telefonda da dosyası vardır. O yüzden format atarken sadece telefona veya hafıza kartına değil, ikisine birden format atın :oke:

asfenerli

asfenerli

Üye
peki ben v25.007 yükledim format attıkdan sonra ne olacak güncelleme siilinecek mi durur mu yoksa?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
peki ben v25.007 yükledim format attıkdan sonra ne olacak güncelleme siilinecek mi durur mu yoksa?
Güncelleme silinmez ama telefonunuzdaki her şey silinir. O yüzden format atmadan önce bilgisayarınızdan Ovi Suite ile yedek alın.

asfenerli

asfenerli

Üye
tamam ben şimdi ovi suite ile yedekliyorum telefonu

ama bir sorunum var hard format atmayı bilmiyorum :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
afedersiniz hoş görün...hard format tam olarak nasıl atılıyor c6-01 e..

• Beğen
Tepkiler: asfenerli
okitox

okitox

Üye
C6-01 için değişiklikler.

1. Telefon hızlanmış. En azından çoğu c6-01 de gördüğüm üç ana ekrana da yüksek çözünürlüklü bir resim ve büyük boyutlu bir tema uygulanmışken geçişlerde yaşanan hafif donukluk yok. Yağ gibi kayıyor.
2. QT sorunu çözülmüş. Sleeping screen ve bubbles'ı türkçe iken yükledi başarı ile.
3. Telefonun kendi programları daha hızlı açılıyor.

Ciddi anlamda fark ettiklerim bunlar...

"telefonu güncellemeden önce şarja takın arkadaşlar. yüzde 83 olan şarjı yüzde 14 de düşürdü güncelleme...

asfenerli

asfenerli

Üye

teşekkür ederim..

----------Eklendi @ 14:46:32 ---------- Yazıldı @ 14:44:52 ----------

2. Hard format atmak için; 4 tuşa birden basmanız gerekir, telefon kapalı halde iken telefonunuzun Menü,Ses kısma,Kamera tuşlarına basılı iken telefonunaçma tuşuna basıyoruz, Nokia logo gelene dek tuşları basılı tutun hoşgeldiniz mesajı geldiğinde format başarılı demektir

bunu mu uygulayacağız?

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
teşekkür ederim..

----------Eklendi @ 14:46:32 ---------- Yazıldı @ 14:44:52 ----------

2. Hard format atmak için; 4 tuşa birden basmanız gerekir, telefon kapalı halde iken telefonunuzun Menü,Ses kısma,Kamera tuşlarına basılı iken telefonunaçma tuşuna basıyoruz, Nokia logo gelene dek tuşları basılı tutun hoşgeldiniz mesajı geldiğinde format başarılı demektir

bunu mu uygulayacağız?

Evet.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
:) hard format atmama gerek kalmadı..güncelleştirmeyi yükledikten sonra sleepin screen sorunsuz türkçede yükledi..

forbidden5

forbidden5

Üye
hard formata gerek yok bende yükledi ve qt sorunu kalkdı ama güncelleme %30 şarj yedi bilginiz olsun

Üst Alt