Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
ekran koruyucu yha hoş bişi 1 hafta kullanır sonra silerim :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6 01 in güncellemsi oviden 296 mb yazıyor doğrumu bu

ister ovi ister telefondan yükle aynı şey..telefonda yazılımın sıkıştırılmış halini kuruyorsun.oviden baştan yazılımı indirip kuruyor ama ikiside aynı şey ve ayarların sıfırlanmıyor..zaman kaybı olmaması için telefondan yapmanı öneririm 5 dk sürmüyor

SilentOne

SilentOne

Üye
minicik güncelleme yide oviden yaparsanız oha derim ama su belle gelsin yükledinkten sonta basıcam hard formatı :D

qsaw

qsaw

Üye
güncelledim ama hala aynı bi fark yok :angry: müzik çalarda hala oyun sesleri var :vur

----------Eklendi @ 16:57:52 ---------- Yazıldı @ 16:53:34 ----------

neden böyle nasıl düzelir telefomnn öl gibi yavaşladı

JustADreamer

JustADreamer

Üye
@qsaw teli kapat aç kütüphaneyi yenile .biraz uzun sürer daha doğrusu müziklerine göre . Bende de oldu ordanbilşyorum.

----------Eklendi @ 17:00:17 ---------- Yazıldı @ 16:59:24 ----------

telefonu şarj et . Düzeldi benim ki eski hızında .

qsaw

qsaw

Üye
kapatıp açtım ama yenileyemedim nerden yenileniyor

JustADreamer

JustADreamer

Üye
müziğe gir seçeneklerde ..

cyber

cyber

Üye
bende Qt çözülmedi herhalde

qsaw

qsaw

Üye
yok :vur

----------Eklendi @ 17:20:05 ---------- Yazıldı @ 17:19:19 ----------

tmm buldum pc ye bağlıyken çıkmıyomuş :d:

----------Eklendi @ 17:21:05 ---------- Yazıldı @ 17:20:05 ----------

:tşk:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
n8 v25 türkiye ye gelmeyen product codlarını bana bildirin bende farklı bir navi programı var şuan baktım n8 için türkiye codları baya var

crazy0067

Üye
059D576 nokia n8 benim ürün kodum bu, şuan türkiye için yok

tugrul_27

tugrul_27

Üye
navifirm nokia care suitte bulunan n8 product codları :0599764,0599762, 0599895, 0599843,0599914,059G168,0599821

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
arkadaşlar benim tel n8 güncelleştirmeye baktığımda 025.007 görünüyor dediğiniz sürüm o mu?

mustafapekdemir

Üye
[_ATHENA_];3949209' Alıntı:
arkadaşlar benim tel n8 güncelleştirmeye baktığımda 025.007 görünüyor dediğiniz sürüm o mu?
Evet o arkadasim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Product code önemli değil. Zaten sonradan değiştirilebilir. İsteyenleri navifirm+ ve phoenixe davet ediyoruz :naughty: :ehe

asfenerli

asfenerli

Üye
dostum güncellemelere bak telefondan. yazılım güncellemelerine, anna update 1 ve 2 var. onları yüklediğin zaman gidenlerin çoğu geri geliyor. diğerleri de zaten symbian S^3 uygulamalar isimli maxicep başlığında var. hepsi de orjinal dosyalar yani nokia malı... farkı yok...

yaptım bir tek haritalar geldi ama ovi market gelmedi hala önceden 9 tane simge varken şu anda 7 tane var biri mağaza diğeri??? :( sonuçta 2 eksik var.

hizan

hizan

Üye
phoenix ile flash atarsanız hepsi geri gelir.

asfenerli

asfenerli

Üye
birde nasaıl yapacağımı anlatabilirseniz çok mutlu olacağım.

okitox

okitox

Üye
birde nasaıl yapacağımı anlatabilirseniz çok mutlu olacağım.

flash atmayı mı? flash atmana gerek yok. tüm güncellemeleri yap telefondan. sonra s^3 başlığına gir uygulamalara. orda var ovi mağaza ve sosyal eksiktir büyük ihtimal. ikisi de mevcut orda kardeşim...

asfenerli

asfenerli

Üye
ya kızma ama :( ben göremedim tam olarak açıklamanız mümkün mü ben onları nasıl ana menüye koyabilirim yani eski yerine ??

Üst Alt