Sensation
Emekli Yönetici
lanet olsun bu nasıl iştir ya qt sorunu aynen devam ediyo
Telefonunuza hard format atın düzelecektir.
lanet olsun bu nasıl iştir ya qt sorunu aynen devam ediyo
Arkadaşım ben harddan sonra yükledim atıp tekrar hard format attım telefon türkçe iken sleepin screen yükledim sorunsuz yükledi. bu tarz güncellemeler ancak flash veya kesin format ile yerine oturuyor...
A'dan Z'ye herşey siliniyor demi hard formattan sonra ? gerçi herşey hafıza kartında çıkarıp hard format atsam olur demi bişey gitmez ?
Sakın böyle bir şey yapmayın. Hem telefona hem de hafıza kartına format atın. Dediğiniz gibi yaparsanız kalıntılar kalır ve telefonunuz sağlıklı çalışmaz.

peki ben v25.007 yükledim format attıkdan sonra ne olacak güncelleme siilinecek mi durur mu yoksa?
Güncelleme silinmez ama telefonunuzdaki her şey silinir. O yüzden format atmadan önce bilgisayarınızdan Ovi Suite ile yedek alın.peki ben v25.007 yükledim format attıkdan sonra ne olacak güncelleme siilinecek mi durur mu yoksa?
tamam ben şimdi ovi suite ile yedekliyorum telefonu
ama bir sorunum var hard format atmayı bilmiyorum![]()
afedersiniz hoş görün...hard format tam olarak nasıl atılıyor c6-01 e..
teşekkür ederim..
----------Eklendi @ 14:46:32 ---------- Yazıldı @ 14:44:52 ----------
2. Hard format atmak için; 4 tuşa birden basmanız gerekir, telefon kapalı halde iken telefonunuzun Menü,Ses kısma,Kamera tuşlarına basılı iken telefonunaçma tuşuna basıyoruz, Nokia logo gelene dek tuşları basılı tutun hoşgeldiniz mesajı geldiğinde format başarılı demektir
bunu mu uygulayacağız?