ogunahmet
Üye
arkadaşlar bugün v25.007 güncellemesi geldi bana ve yükledim herkese hayırlı uğurlu olsun. (ürün kodum 059D576 NOKİA N8 ). bişi sorcam hepinize ben şimdi yükledim bu güncellemeyi ama oyunlarım silinmiş ama sadece oyunlarım silindi. ama ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar ' da oyunlarım gözüküo ama tıkladığımda tabikide oyun açılmıonasıl oynayabilirim oyunlarımı daha doğrusu nasıl geri yükleyebilirim? (güncellemeyi ovi suitten yükledim çünkü telefon üzerinden wi-fi ile yüklenmiodu tıkladığımda güncellemeye pc yi kullanarak yükle die yazı geliodu o yüzden pc suitten yükledim)
n8 ile aynı sorunu bende yaşıyorum. yokmu çözümü ?öncelikle model : c6-01
ovisuite den v025.007 güncellemek istiyorum herşey tamam güncellerken bi hata veriyo sürekli bağlantı hatası , tel kapatıp açın vs gibi şeyler söylüyo hepsini yapıyorum ama genede olmuyo sabahtan beri deniyorum olmuyo
Ayrıca teldan ovi mağazaya bağlanamıyorum hep servise bağlanılamıyor diyo
Acil Yardım İstiyorum İlgilenenlerden Allah Razı Olsun !!
yoğunluktan öle diyor sanırım gece bende giremedim ama sabah sorun yaşamadım.arkadaşlar qt sorunu çözülmüş hayrırlı olsun ama şimdide ovi mağza sorunu başladı giriyorum sonra kendiliğinden atıyor sizdede aynı sorun varmı
annayı yüklerkende silinmişti oyunlarım ve ayarlardan uygulama yöneticisinde de gözüküodu oyunlar ama giremiodum bende sildim uygulama yöneticisinden. oyunları tekrar yüklemiştim bilgisayardan. aynı şekilde şimdide oldu v25.007 yüklerken oyunları en baştan yüklemek istemiyorum yaadostum bende bugün yükledim , önceki symbian anna yüklerken oyunlar silinmişti bu güncelleme ile oyunlarım geri geldisasırdım suan
N8 14.002 deyim beyler indirip yüklemeye değer mi yoksa 14.002 den devam mı edeyim ? Gözlemlediğiniz sorun var mı?
cihazın tamir gördü mü anakartı değişti mi eğer öyleyse sen kendin güncelleme yapamazsın ya nokia shoplara götüreceksin yada flash atacaksın.Arkadaşalr benim N8 de hala 25 yuklemesi görünmedi Acaba sorun benim telefonumda mı Hala bu guncellemenin gelmediği arkadaşlar var mı benim gibi . 059B288 kod
arda kardes evet ana kart degisti anna yuklenirken kapanmisti bidaha acilmadi serviste acamayinca degisim yaptilar imei nosu felan degisti anlicagin yani simdi flasmi tmam lazim bunun icin yakinlarimda nokia shop yok goturecek vaktimde acikcasi
arkadslar güncellemeyi yaptım ama *#0000# yaptıgımda sürüm 024.001 gözüküyo ve Qt ile ilgili sorunlarm dewm ediyo ne yapmam gerek
navi den indir 25.7 yi. Sonra flash at telefona. Ozaman herşey düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?