Yeni Sürüm N8 ler hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Sürüm N8 ler hk.
Merhaba
Forumda okumuştum 15 marttan sonra yeni sürüm N8 lerin piyasaya sürüleceği ve bunlarda kapanma yada reset sorunu olmayacağı söylenmişti. Buna binaen bikaç sorum olcak :allalla:

- Acaba yeni sürüm N8 ler cıktımı?
- Alan varsa problem yaşıyormu?
- Yeni yada eski sürüm olduğu nasıl anlaşılır?

İyi Forumlar.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Tek bildiğim imei numarası 355 ile başlıyorsa yeni, 352 ile başlıyorsa eski parti olduğu:oke:

• Beğen
Tepkiler: aagkn ve BASKANCIHAN
Uruloki

Uruloki

Üye
benim ki tabi ki eski parti ama sorun yok

yilan53

Üye
ben aralik sonunda almistim 355 ile basliyor benim ki

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
    Konu Sahibi
Tek bildiğim imei numarası 355 ile başlıyorsa yeni, 352 ile başlıyorsa eski parti olduğu:oke:

Bu konuda emin değilim dostum ben telefonu ilk cıktığı hafta aldım ve imei 355 ile başlıyo... :nono:

ByWorth

ByWorth

Üye
356 ile başlıyo benimki..

cabal21

cabal21

Üye
n000k

n000k

Üye
alırken yeni sürüm dediler walla :hmmm .. benimki 356 ile başlıyor.. zamanla kullandıkça bakcaz bakalım ne kadar doğru söylediler < yeni sürüm > diye..

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d

one2one2

one2one2

Üye
benimki 356 o ne olcak? yaw mantik disi konular uzerinde duruyosunuz. bitane s^3 yazilim var arkadas yenisi eskisi nasil oluyo guncelleme dersen oda eskide ve yenide mevcut degil guncellemeyide kendin yapiyorsun. yok eski parti malda varmis yok onda yokmus nezaman gorulmus boyle birsey?:bann:

muratcan1905

Üye

355 le başlıyor ve reset sorunu oldu eğer bu bilgi doğruysa demekki eski yeni farketmiyor hepsi sorunlu

TheORCUN

TheORCUN

Üye
N8'lerin güç tuşunda, çevreye zarar vermemesi için kurşun kullanılmamış. Bu yüzden sorun çıkarabiliyor; güç tuşu, yeni seride mühendisler tarafından iyileştirilmiş ama yine kursun yok :ehe

haliloz95

Üye
benim 2 ay oldu 355 ne iş :D:D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Benimkide 2 3 ay oldu 355 Orçun kardeş =)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Yahu dedim ya kayanlar vardır. İlk telefonlar 352 ile başladı; sonra 355. 355'lerin %90'ı sorunsuz. Nokia Müşt. Hiz. ile de görüştüm bu durumu. Doğrudur öyle dediler. Benim ilk N8 352 liydi; sorunluydu değiştirildi 355li geldi canavar gibi :D

suat1111

suat1111

Üye
357:kop:

zgn94

zgn94

Üye
imei numarasına nereden bakıyoruz acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt