yeni sürüm geldi 111.30.607

Sponsorlu Bağlantılar

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorsanız beklersiniz suit de çıkmasını be arkadaşım

mesut1979

Üye
yokta arkadas senin bu actigin konu salidan beri forumda dönüyor neden ayri bir konu aciyorsun,suan daha hic birseyin geldigi yok resmi belle belki subatta cikacak onu kimse bilemez.

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];4077238' Alıntı:
Kıt türkçenle yazdıklarımı eksik okumuşsun sanırım deneyen bir sürü insan oldu kimse beğenmedi en başta kurtuluş kardeşimiz kendisi berbat olmuş hiçbir şeye benzemiyor C hafıza 50Mb kalmış boşuna denemeyin dedi bizde bulaşmadık ve sizede iyilik olsun diye yazdık eğer yazdığım şeye dikkat edersen tavsiyem olarak başlamışım kurtuluş belle kullan sonra karar ver diyerek bitirmişim, terbiyesizliğin de alemi yok ne halin varsa gör hata bizde.
kıl türkçeyide senden duydum ilk defa seni ilgilendirmez benim ne yükleyip ne yüklemiyeceğim sen kurtuluşa takılmaya devam et sürü psikolojisi işte naparsın

[alikan]

[alikan]

Üye
kıl türkçeyide senden duydum ilk defa seni ilgilendirmez benim ne yükleyip ne yüklemiyeceğim sen kurtuluşa takılmaya devam et sürü psikolojisi işte naparsın

Hala kıt okuduğun belli, yorumumu tekrar oku KIL değil KIT yazmışım. Sürü psikolojisi dediğin kurtuluş arkadaşımızın da paylaştığı belle konusu şuan da 55.000 gösterim ve 2000 e yakın yorum almış durumda. Arkadaşımız günlerce uğraşmış emek vermiş seninde denedim dediğin belle yi paylaşmış yüzlerce de kullanıcısı var ve olumlu sonuç almış ki konuya o kadar kişi aktif olmuş. Ayrıca burası forum birileri bir şey paylaşacak diğerleride hoşuna giderse onu takip edecek ve Belle paylaşımınıda sadece 3 kişi yapmış şimdiye kadar Nurani, Madness ve Kurtuluş kardeşimiz emek vermişler paylaşmışlar. Sen ne yapmışsın önce bi onu söylesene neyi başarmışsın kime ne faydan olmuşta burada sürü psikolojisi yorumunda bulunabiliyosun? Sen adam ol bişey becer de seni takip edelim o zaman. Gereksizliğini devam ettirmek sana bir şey kazandırmıcaktır. Başta da dediğim gibi hata bizde yorum yazdık.

• Beğen
Tepkiler: iatis
realplayer2

realplayer2

Üye
yine aynı konu yine aynı tartışma yararlı olmaya çalışalım dostlarım resmi belle gelmeden geldi demeyelim en azından naviye variantlar yüklendikten sonra geliyo diyelim

engin_erg

engin_erg

Üye
yaw şu navide herkes bi belle buldu ben bulamadım sadece sürüm numarası var içi boş

ssuu18

Üye
naviye düştüyse tahminimce 1 2 aya gelir hemen sevinmeyin acele etmeyin ama ben yinede 3 ay diyorum

distakjo

distakjo

Üye
serinaga

serinaga

Üye
Haydi bakalım beklemedeyiz ...

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];4077500' Alıntı:
Hala kıt okuduğun belli, yorumumu tekrar oku KIL değil KIT yazmışım. Sürü psikolojisi dediğin kurtuluş arkadaşımızın da paylaştığı belle konusu şuan da 55.000 gösterim ve 2000 e yakın yorum almış durumda. Arkadaşımız günlerce uğraşmış emek vermiş seninde denedim dediğin belle yi paylaşmış yüzlerce de kullanıcısı var ve olumlu sonuç almış ki konuya o kadar kişi aktif olmuş. Ayrıca burası forum birileri bir şey paylaşacak diğerleride hoşuna giderse onu takip edecek ve Belle paylaşımınıda sadece 3 kişi yapmış şimdiye kadar Nurani, Madness ve Kurtuluş kardeşimiz emek vermişler paylaşmışlar. Sen ne yapmışsın önce bi onu söylesene neyi başarmışsın kime ne faydan olmuşta burada sürü psikolojisi yorumunda bulunabiliyosun? Sen adam ol bişey becer de seni takip edelim o zaman. Gereksizliğini devam ettirmek sana bir şey kazandırmıcaktır. Başta da dediğim gibi hata bizde yorum yazdık.
kurtuluş ve belle si senin olsun dostum olurmu beni ilgilendirmiyor hiç anladınmı

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
slm

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]a's[/SIZE][/COLOR]

cargo3230

cargo3230

Üye
kurtuluş ve belle si senin olsun dostum olurmu beni ilgilendirmiyor hiç anladınmı
Arkadaşlar kime takılırsanız takılın kime laf atarsanız atında KURTULUŞ40 arkadaşa laf yok sadece şapka çıkartılır o adama sizin için karşılıksız emek veriyo....:nono:

[alikan]

[alikan]

Üye
Çook merak ediyorum kurtuluş arkadaşımız veya onun gibi emek veripte sızdırma Belle yi portlayan fixleyen türkçeleştiren ve paylaşan arkadaşlar olmasaydı aylarca öncesinden Belle kullanma fırsatımız olacak mıydı?

• Beğen
Tepkiler: iatis
fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
sözüm hiç bir zaman kurtuluş arkadaşıma olmadı sadece başka insanların zevklerini küçümseyen insanları sevmiyorum.
KURTULUŞ 40 arkadaşımdan özür dilerim

mafiret

Üye
arkadaşlar ben bunu yükledimde ingilizce ya nasıl türkçe yapabilirim acil yardım edin :(

mafiret

Üye
spartus birader bunu yükledimde türkçe yapılabiliyomu yardımcıolurmusun lütfen

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kurtuluş kardeşimize laf yok beyler adam o kadar uğraşıp efekt cfw hazırlıyor lütfen onun hakkında konuşurken dediklerinize dikkat edin.

Üst Alt