al bak dene ondan sonra paylaş kimseyide kobay olarak kullanma
ewet gayet güzel olmuş inşallah bu hafta euro 2 falanda düşer navfirm e
arkadaşlar bende anna yüklü. belle türkçeye geçebilmek için bu verdiğiniz linklerden hangisini indirip flash layacağız. bi yardımcı olurmusunuz
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html
yukarıdaki linkte anlatılanları dikkatlice adım adım uygula. pişman olmazsın. belle süper.
kurtuluşun belle sini kullandım ve bu sürümüde kullanıyorum bence gayet güzel acaba bundan sonra sanamı sormam lazım bu güzel yada değil demek için[alikan];4076381' Alıntı:Hocam navideki nerdeyse 1 hafta önce çıkan 111.030 belleyi yeni görüyosun ve o indirdiğin belle ye güzel olmuş diyorsan ya bu forumu yeterince kullanmıyorsun ya da kurtuluş40 belle kullanmamışsın. Şuan için navifirm de paylaşılan belle güzel değil. Sana tavsiyem gayet güzel bişey görmek istiyosan kurtuluş40 belle dene sonra karar ver bence.
evet geçebilirsin direk025.007 den belleye geçiş var mı?
025.007 den belleye geçiş var mı?
evet geçebilirsin direk
valla ben kurtuluşun bellesinden direk geçtim hiç bir problem yaşamadım 025.007 den direk geçilir bence deneyen yokmu
kurtuluşun belle sini kullandım ve bu sürümüde kullanıyorum bence gayet güzel acaba bundan sonra sanamı sormam lazım bu güzel yada değil demek için