yeni sürüm geldi 111.30.607

Sponsorlu Bağlantılar

tarama

Üye
fikret3968 ilgin ve paylaşımın için teşekkür ederim.

kraldost ,"al bak dene ondan sonra paylaş
kimseyide kobay olarak
kullanma" demiş. Böyle bir niyetim yok.

Yersiz alınganlık yapanlara ise diyecek lafım yok!!!

veterinarius

veterinarius

Üye
3 gün önce polonya t-mobile için çıkan sürüm olabilir

realplayer2

realplayer2

Üye
nokia suite de görmeden yüklemem

• Beğen
Tepkiler: pr0t0n
ustura42

ustura42

Üye
arkadaşlar bende anna yüklü. belle türkçeye geçebilmek için bu verdiğiniz linklerden hangisini indirip flash layacağız. bi yardımcı olurmusunuz

[alikan]

[alikan]

Üye
ewet gayet güzel olmuş inşallah bu hafta euro 2 falanda düşer navfirm e

Hocam navideki nerdeyse 1 hafta önce çıkan 111.030 belleyi yeni görüyosun ve o indirdiğin belle ye güzel olmuş diyorsan ya bu forumu yeterince kullanmıyorsun ya da kurtuluş40 belle kullanmamışsın. Şuan için navifirm de paylaşılan belle güzel değil. Sana tavsiyem gayet güzel bişey görmek istiyosan kurtuluş40 belle dene sonra karar ver bence.

• Beğen
Tepkiler: kraldost ve hizan
fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];4076381' Alıntı:
Hocam navideki nerdeyse 1 hafta önce çıkan 111.030 belleyi yeni görüyosun ve o indirdiğin belle ye güzel olmuş diyorsan ya bu forumu yeterince kullanmıyorsun ya da kurtuluş40 belle kullanmamışsın. Şuan için navifirm de paylaşılan belle güzel değil. Sana tavsiyem gayet güzel bişey görmek istiyosan kurtuluş40 belle dene sonra karar ver bence.
kurtuluşun belle sini kullandım ve bu sürümüde kullanıyorum bence gayet güzel acaba bundan sonra sanamı sormam lazım bu güzel yada değil demek için

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
ve bence bu çıkan belle kurtuluşun belle sinden daha çok kullanışlı ayrıca kurtuluş da bu belleye geçti bilginize

aras248

aras248

Üye
025.007 den belleye geçiş var mı?

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
valla ben kurtuluşun bellesinden direk geçtim hiç bir problem yaşamadım 025.007 den direk geçilir bence deneyen yokmu

ЯReiS

ЯReiS

Üye
025 uzerinen belle surumunu yuklerseniz flash islemi olur surum telefona yuklenir ancak telefon hic bir zaman acilmaz...022 veya 024 olmasi lazim..denemeden veya bilmeden cevap vererek baskalarina zarar vermeyelim arkadaslar..(ben denedim ve sonuclarina gore bu yorumu yazdim)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
valla ben kurtuluşun bellesinden direk geçtim hiç bir problem yaşamadım 025.007 den direk geçilir bence deneyen yokmu

Fikret helal nasil yaptinsa yada yapmadan atiyosun..boyle bir sey benim telefonumda olmadi telefon acilmadi..yani zaten gerek kurtulus gerekse madness belirtmis nasil yuklenecegini..en iyisini onlar bilir..

[alikan]

[alikan]

Üye
kurtuluşun belle sini kullandım ve bu sürümüde kullanıyorum bence gayet güzel acaba bundan sonra sanamı sormam lazım bu güzel yada değil demek için

Kıt türkçenle yazdıklarımı eksik okumuşsun sanırım deneyen bir sürü insan oldu kimse beğenmedi en başta kurtuluş kardeşimiz kendisi berbat olmuş hiçbir şeye benzemiyor C hafıza 50Mb kalmış boşuna denemeyin dedi bizde bulaşmadık ve sizede iyilik olsun diye yazdık eğer yazdığım şeye dikkat edersen tavsiyem olarak başlamışım kurtuluş belle kullan sonra karar ver diyerek bitirmişim, terbiyesizliğin de alemi yok ne halin varsa gör hata bizde.

ustura42

ustura42

Üye
0025 ten bende belleye geçtim bi soru sordum kimce cevap vermedi bende biraz mantıkla dosyaları değiştirip kurdum. şuan belle

kraldost

kraldost

Üye
bu sefer bütün dosyaları sızdırdılar yani daha resmi olmayan bir sürüm bu geçiş yapılabilir denemek amacı ile

madnes kardeşimizin sorusuna gelince kardeşim sen ben ve bir kaç kişi daha dead yapabilir ama deadı bilmeyenlerde var

Üst Alt