Quaresma53
Üye
Ya arkadaş saçmalamayın ya. Belle geldi diyip heyecanlandırma bizi bizene naviden kardeşim. Ben bilmem flashlama falan resmi geldi sandım.
aynen :S
Ya arkadaş saçmalamayın ya. Belle geldi diyip heyecanlandırma bizi bizene naviden kardeşim. Ben bilmem flashlama falan resmi geldi sandım.
kıl türkçeyide senden duydum ilk defa seni ilgilendirmez benim ne yükleyip ne yüklemiyeceğim sen kurtuluşa takılmaya devam et sürü psikolojisi işte naparsın[alikan];4077238' Alıntı:Kıt türkçenle yazdıklarımı eksik okumuşsun sanırım deneyen bir sürü insan oldu kimse beğenmedi en başta kurtuluş kardeşimiz kendisi berbat olmuş hiçbir şeye benzemiyor C hafıza 50Mb kalmış boşuna denemeyin dedi bizde bulaşmadık ve sizede iyilik olsun diye yazdık eğer yazdığım şeye dikkat edersen tavsiyem olarak başlamışım kurtuluş belle kullan sonra karar ver diyerek bitirmişim, terbiyesizliğin de alemi yok ne halin varsa gör hata bizde.
kıl türkçeyide senden duydum ilk defa seni ilgilendirmez benim ne yükleyip ne yüklemiyeceğim sen kurtuluşa takılmaya devam et sürü psikolojisi işte naparsın
yine aynı konu yine aynı tartışma yararlı olmaya çalışalım dostlarım resmi belle gelmeden geldi demeyelim en azından naviye variantlar yüklendikten sonra geliyo diyelim
kurtuluş ve belle si senin olsun dostum olurmu beni ilgilendirmiyor hiç anladınmı[alikan];4077500' Alıntı:Hala kıt okuduğun belli, yorumumu tekrar oku KIL değil KIT yazmışım. Sürü psikolojisi dediğin kurtuluş arkadaşımızın da paylaştığı belle konusu şuan da 55.000 gösterim ve 2000 e yakın yorum almış durumda. Arkadaşımız günlerce uğraşmış emek vermiş seninde denedim dediğin belle yi paylaşmış yüzlerce de kullanıcısı var ve olumlu sonuç almış ki konuya o kadar kişi aktif olmuş. Ayrıca burası forum birileri bir şey paylaşacak diğerleride hoşuna giderse onu takip edecek ve Belle paylaşımınıda sadece 3 kişi yapmış şimdiye kadar Nurani, Madness ve Kurtuluş kardeşimiz emek vermişler paylaşmışlar. Sen ne yapmışsın önce bi onu söylesene neyi başarmışsın kime ne faydan olmuşta burada sürü psikolojisi yorumunda bulunabiliyosun? Sen adam ol bişey becer de seni takip edelim o zaman. Gereksizliğini devam ettirmek sana bir şey kazandırmıcaktır. Başta da dediğim gibi hata bizde yorum yazdık.
Arkadaşlar kime takılırsanız takılın kime laf atarsanız atında KURTULUŞ40 arkadaşa laf yok sadece şapka çıkartılır o adama sizin için karşılıksız emek veriyo....kurtuluş ve belle si senin olsun dostum olurmu beni ilgilendirmiyor hiç anladınmı

kurtuluş ve belle si senin olsun dostum olurmu beni ilgilendirmiyor hiç anladınmı