Yeni:Sizce Turkcell Sınırsız Tarifeler Çıkarır mı Neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell Sınırsız Tarife Çıkarır?

• EVET

Kullanılan: 10 26.3%
  • HAYIR

Kullanılan: 22 57.9%
  • BELKİ

Kullanılan: 6 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hayır çıkarmaz. Eğer çıkarırsa GOLD üyeleri ve servisi ne hale gelir siz düşünün. GOLD servisinin aylık fiyatı 72 tl olası bir sınırsız tarife çıkarırsa 99 tl (öiv dahil 115 tl) olur. Buda ne turkcelle zarar nede müşteriye. Son sözüm çıkarmaz.

ilo53

ilo53

Üye
bencede cıkarmaz

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell prestijini sarsarak böyle bir tarife çıkarmaz.Oflurecep arkadaşımın da dediği gibi, böyle bir tarife çıkarsa Gold ve Platinium üyeleri kaybeder.

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
keşke çıkarsa:)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ben de çıkarmasını çok isterim ama dediğiniz gibi bi prestij söz konusu.. Türkcell'in bu prensiplerden ödün vereceğini düşünmüyorum..

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Ben de çıkarmasını çok isterim ama dediğiniz gibi bi prejstij söz konusu.. Türkcell'in bu prensiplerden ödün vereceğini düşünmüyorum..

şüphesiz belli bir prestiji var ancak birazda olsa ödün vermeli yoksa abone kaybı yaşar

erfc20

erfc20

Üye
yemez tabi türksel cimrinin önde gideni

imece iletişim

imece iletişim

Üye
yapsa iyi olur yapmazsa avea ya hucuuum 66 öderim 10.000 dk konuşurum her yöne :) kendi bilir.......

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Ankette imkansız seçeneğini göremedim :D

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Ankette imkansız seçeneğini göremedim :D demekki yakınd a sürpriz olabilir ............

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
türkcell mi peeehhh

hakancoban

hakancoban

Üye
Turkcell hala müşteri profili olarak üst gelir grubuna oynuyor ve bence mümkün değil bu tarz bi kampanya...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Ankette imkansız seçeneğini göremedim :D

haklısın walla
bnde göremedm. ama olsaydı süper olurdu.
ben hala turkcelli çözemedm. kimi beğenio kimi beğenmio. kimi sevio kimi de yerden yere vuruo. anlamadm gittim ben bu işi. ama genellikle beğenmeyenler çok bana göre :D:D

Apollo3536

Üye
Bence de çıkarmaz

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
çıkarmaz diyenler parmak kaldırsın:oke:

yeumyang

yeumyang

Moderator
rekabet belli olmaz cıkarabilir

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
TURKCELL milletten nasıl kontor tırtıklarım peşinde yaparasada knotorlu paralı yapar :D:D bırakın prestiji falan turkcell parayı yiyor...kepçeyle alıp kaşıkla veriyorlar..hem kazanıyor hemde milleti elinde tutumak için küçük küçük kampayalar yapıyor..benim en çok eleştiridğim yönü birine kontor transferin de 2 knotor giderken artık 4 gitmesi azaltacaklarına çoğaltıyıoalr ücreti niye ?? millet kontor aktarmasın gitsin parayı bassın kendisi alsın kontoru :)

WKARTALA

Üye
arkadaslar bu türksel avea vodefone bizi her türlü düdüklüyo ayık olun onların bi çıkarı var ki böle yapıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...