Müzik hangi kafada biz hangi kafadayız kardeşim? Tekrar söylüyorum mix yapan arkadaş aceleye getirip tam oturtmamış normalde mix kayıttan uzun sürer ama elemanlar aceleye getirdiler,bu da bana ders olduğbir daha kendi şarkımın mixini başkasına bırakmıyacağım.
- - - Eklendi - - -
oraya koncak kadar iyi değil,ben sadece arada soran arkadaşlar görsünler diye koydum bunu öylesine. Albümü oraya koyarız kısmetse.
Abicim nakaratları ben söylüyorum bir de 2:19 da ben giriyorum. Valla abicim mix mastering ben yapsaydım böyle olmazdı ama arkadaşlar aceleye getirdiler dün nete vermek için yoksa ben bu akşama anca bitiririm ben biraz titizim O yüzden 4 aydır albüm bitmiyor Şarkıdaki eksilerden biri de girişe nakarat koymuş arkadaş ve orda beate oturtamamış oraya koycanı söylese oraya ayrı söylerdim.. Dinleyip yorumlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum.
İnşallah abicim bakalım,biz albüm kayıtlarına giriştik tam mikrofon çürüğe çıktı yeni mikrofon almayı bekledik onu aldık bu sefer eski kayıtları başa sardık falan sonra bi kaç şey içime sinmedi oturdum bir daha beatleri yazdım falan şimdi de çok ince eleyip sık dokuyorum ve çok vaktim de yok sarkıp duruyor ama 2013 ten önce kesin çıkacak