Yeni:Patlican E-posta Toplama Kampanyası ile Kontor KAZAN!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeni:Patlican E-posta Toplama Kampanyası ile Kontor KAZAN!!!
Faturasız hat sahibi Patlican üyeleri, e-posta adreslerini 6245 kısa koduna SMS ile gönderip, göndermiş oldukları e-posta adresine otomatik olarak gelecek doğrulama e-postasındaki kısayolu tıklayarak onay vermeleri durumunda, tüm Avealılarla konuşmak için şebeke içi 5 kontör kazanacaklar.

• Kampanyadan 1 Haziran 2009 - 6 Temmuz 2009 tarihleri arasında faturasız hat sahibi Patlican üyeleri faydalanabilecektir.
  • Kampanyada verilen hediye dakikalar, 10 Temmuz 2009 tarihine kadar yüklenecektir.
  • Kampanya kapsamında verilen hediye dakikalar, 30 gün boyunca geçerlidir ve üçüncü şahıslara transfer edilemez.

Tepkiler: osaka123

LAZOFLU

Emekli Yönetici
5 kontör mü?

Larock

Üye
hem de 30 günlük

kardes bu tumuyle yalan bende yaptım bunu E - posta adresiimi ve bilgilerimi Doğru yazdıgım halde YanlıslIk oldu DıyoR ve 6245e mesaj attıgında da 1 Kontorun gidiyoR bana 5 Kontor falan Gelmedı Arkadslar sakın yapmayın eger yapsanız tutsa bile altı üstü 5 kontor : )
Diyeceksiniz altı üstü 5 kontor dıyoRsun sen neden yaptın o zmanlar çaldıracak Kontor bile yokken avea ya ağız eğdik O kadar : )
Size Tavsiyem YAPMAYIN ! ! !

Israr etmene gerek yok yapmayacaz zaten

ben de yolladım ama mail adresime aktivasyon şifresi hala gelmedi.hatta hiç email gelmedi.

ben sms yolladım aama mail adresime bir şey gelmedi.sizce ne olabilir

Odysseus

Üye
Kampanya süresi dolmuş olabilir mi acaba

Tarihlere bakarak işlem yapınız arkadaşlar. Konu kilitlenmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...