olabilir:)
ouSahin Üye Ercan Abi,Yusuf Abi,Selman Abi,Merve,MANYAKIM(o kendini bilio),Alican,Ozan Abi,Göksel Abi,O istemesede Mustafa abi ,Fırat la öle ya uzar bu Liste
Ercan Abi,Yusuf Abi,Selman Abi,Merve,MANYAKIM(o kendini bilio),Alican,Ozan Abi,Göksel Abi,O istemesede Mustafa abi ,Fırat la öle ya uzar bu Liste
volkanik546 Üye agla kimse tanişmak istemio benle...Yalnızım dostlarım yalnızın yalnız...(ibo dan bu parçayı kendime armağan ediom...)vur
agla kimse tanişmak istemio benle...Yalnızım dostlarım yalnızın yalnız...(ibo dan bu parçayı kendime armağan ediom...)vur
keremerson Üye volkanik546' Alıntı: agla kimse tanişmak istemio benle...Yalnızım dostlarım yalnızın yalnız...(ibo dan bu parçayı kendime armağan ediom...)vur Genişletmek için tıkla ... vazgeçtim volkanik546'yla tanışmak istioruumm
volkanik546' Alıntı: agla kimse tanişmak istemio benle...Yalnızım dostlarım yalnızın yalnız...(ibo dan bu parçayı kendime armağan ediom...)vur Genişletmek için tıkla ... vazgeçtim volkanik546'yla tanışmak istioruumm
worldcild Üye walla yanlıs anlasılmasın ama ben madgirl ve powerla tanısmak ısterdım bıde tum cımbomlu aktif arkadaslarla
walla yanlıs anlasılmasın ama ben madgirl ve powerla tanısmak ısterdım bıde tum cımbomlu aktif arkadaslarla