Yeni ortaya çıkan Galaxy S IV görselleri için @evleaks’a suçlama geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni ortaya çıkan Galaxy S IV görselleri için @evleaks’a suçlama geldi
Sizlere bugün Galaxy S IV‘ün görseli olduğunu belirttiğimi bir haberi sunmuştuk. Haberin kaynağı olarak @evleaks görünüyordu. Genellikle bir çok akıllı telefon hakkında görselleri ve teknik özellikleri ilk kez yayınlayan Twitter hesabı, bu kez de ilk kez olduğu iddiası ile Galaxy S IV görsellerini yayınlamıştı.

Ancak ortaya oldukça ciddi bir iddia geldi ve @evleaks‘ın söz konusu görselleri başka bir siteden alarak yayınladığı ve bu görsellerin de Galaxy S IV‘ün gerçek görselleri olduğunun kesin kanıtı bulunmadığı ortaya çıktı. Söz konusu görseller Avrupa‘da faaliyet gösteren akıllı telefon satıcısı ExpanSyS tarafından grafik tasarımcısına yaptırıldığı ortaya çıktı.

@evleaks bu olay sonrası yorum yapmaktan kaçındı ve Galaxy S IV ile ilgili gönderdiği tüm Tweet‘leri de sildi. Bu açıdan resimlerin Galaxy S IV‘ün kesin resimleri olmadığını belirtelim.

reklam amaçlı fake bi görsel olduğu belliydi zaten bilgilendirme için

tapatalk

Üye
şu telefonların hepside efsane oldu var ya

İlk haberde de demiştim, alt barda menü tuşu vs olmalı diye düşünüyorum demiştim + Haber için

Twitter hesabında konu hakkında tweet göremeyince şaşırmıştım.

fk555897

Üye
Bana göre Samsung'un yayınlamadığı görseller yalandır. Samsung'un bir açıklaması olsa tamam.

Kerim.

Üye
İlk haberde fakedir o demistim

MaxipmaN

Üye
bune ya dedim yazıyı okumadan önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...