Haber Galaxy S8'in Görseli, Arkadaki Parmak İzi Tarayıcısını Doğruladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8'in Görseli, Arkadaki Parmak İzi Tarayıcısını Doğruladı
KAYNAK LİNKİ => Galaxy S8'in Görseli, Arkadaki Parmak İzi Tarayıcısını Doğruladı

İnternete sızdırılan yeni bir görsel Galaxy S8'in tasarımını ve arka yüzündeki parmak izi tarayıcısını ortaya koydu. İşte Galaxy S8'in ilk canlı görseli.


Samsung'un Mart ya da Nisan ayında Galaxy S8 akıllı telefon ailesini duyurması bekleniyor. Zaten çok sayıda sızdırılmış görüntü ve yaklaşmakta olan cihazla ilgili ayrıntıları sunmuştuk gibi görünse de, şimdi gerçek Galaxy S8'i gösteren ilk fotoğraf ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Fotoğraf, Venture Beat ve yıllardır resmi olarak ilan edilmeden birçok yeni akıllı telefonu açığa çıkaran ünlü @evleaks adlı twitter hesabı Evan Blass'dan geliyor. Evan Blass'ın verdiği bilgilere göre Samsung, Galaxy S8'i 5.8 inç ve 6.2 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutunda sunacak. Galaxy S7 Edge ve S6 Edge'de olduğu gibi Galaxy S8'in de bir modeli iki tarafı kavisli ekrana sahip olacak. 6.2 inçlik Galaxy S8 Plus 3500 mAh, 5.8 inç Galaxy S8'in ise 3.000 mAh batarya ile geleceği söyleniyor. Galaxy S8 serisi ayrıca 4GB RAM ve microSD kart desteği ile artırılabilir 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. ABD'de satışa sunulacak olan Galaxy S8 ailesinin ise kesinlikle Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisi ile güçlendirileceği belirtiliyor.



Görselde ilk dikkat çeken nokta ise şaşırtıcı bir şekilde, Galaxy S8'in arka kamerasının yanında, arkadaki bir parmak izi tarayıcı özelliği varmış gibi görünüyor. Bunun nedeni, Samsung'un eski amiral gemilerinin ön tarafında yer alan Samsung logolu home tuşunun kaldırmaya karar vermesi. Daha önce gelen bilgilerde parmak izi okuyucunun ekran içine gömüleceği iddia edilmişti fakat durum bu görüntüye göre öyle görünmüyor.

Görünüşe göre, fiziksel bir home tuşunun olmaması Samsung'un ekran-gövde oranını %83'e yükseltmesine izin verdi gibi görünüyor. Bu, yeni telefonların mevcut 5.8-inç ve 6.2-inçlik telefonlardan önemli ölçüde daha küçük olduğu anlamına geliyor.

Galaxy S8'in alt kısmında, stereo hoparlörlerin yanında yer alan USB Type-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Şüphesiz, toza ve suya dayanıklılık özelliği de IP68 sertifikası ile Galaxy S8 ailesinde sunulacak.

Resimdeki telefonun gerçek Galaxy S8'e ait olup olmadığını bilmiyoruz. Her durumda, iki telefon aynı tasarıma sahip olacaktır. Samsung'un önümüzdeki aylarda bunu onaylayıp onaylamayacağını görmek için 29 Mart tarihindeki tanıtımı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Galaxy S8'in Görseli, Arkadaki Parmak İzi Tarayıcısını Doğruladı
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Herkes Konuşur Samsung Yapar :D asdfgh 50 Kafadan Ayrı Ses Çıkıyor Maalesef.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Koradam

Üye
Doğrulandı lafı yanlış bence.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
inşallah düşündüğüm olmaz ve patlama keyfi artmaz :ehe
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Parmak izi arkada olmayacaktır bence
 
seco_can_can

seco_can_can

Üye
mesele parası olamaz bizim memlekette 5000 maaş alanda iphone alabiliyor 1400 tl alanda asıl mesela okadar para verip birde patlaması :D inşallah patlamaz
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
adamlar neredeyse %100lük ekran kasa oranına gelmisler
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
parmak izinin arkada olması ileri zamanlarda çiziklere sebep olacaktır. benim görüşüm lg gibi çok yanlış bi karar olacaktır
 
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Ucuzmuş
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bende parmak izinin ön tarafta olmasından yanayım ama tasarım gereği uygun değil gibi görünüyor
 
franklinda

franklinda

Üye
Patlayanlar patlayacakların teminatıdır :D
İphoneninde şarjı erken bitecek %30 dedimi tık kapanacak kapananlar kapanacakların teminatıdır :D
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Bende parmak izinin ön tarafta olmasından yanayım ama tasarım gereği uygun değil gibi görünüyor
Ekrana monte edebilirler

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
 


Üst Alt