Galaxy S8'e Ait Resmi Basın Görseli İnternete Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S8'e Ait Resmi Basın Görseli İnternete Sızdırıldı
Geride bıraktığımız hafta boyunca Güney Koreli şirket Samsung'un 2017 yılı amiral gemi akıllı telefonları olmaya hazırlanan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus hakkında bir çok bilgi elimize ulaştı. Galaxy S8'in canlı görseli ve teknik özelliklerinin tam listesi bulunan bu bilgiler arasında LG G6'dan daha fazla çözünürlüklü bir ekran bilgisi de geldi. Ancak bugün, Samsung Galaxy S8'in resmi basın görseli olduğu iddia edilen yeni bir görüntü daha ortaya çıktı.
Bugün ortaya çıkan ve Samsung Galaxy S8'in resmi basın görseli olduğu iddia edilen görseli, Perşembe günü gelen canlı görüntü ile karşılaştırdığımızda ise görüntülerdeki telefonların birbirine oldukça benzeyen tasarımlara sahip olduklarını görüyoruz. Arka yüzeyde parmak izi sensörü ve onun yanındaki kamera modülü oranları sızan görsellerde birbirine çok yakın.



Fakat sızan görsellerin ön yüzündeki ekran camları karşılaştırıldığında ise ortaya bir tutarsızlık çıkıyor. Bu da ya bugün sızan görüntünün ya da daha önce gelen canlı görseli sahte olduğu fikrini çağrıştırıyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın 29 Mart düzenlenecek özel bir etkinlikte tarihinde resmi olarak tanıtılacağı iddia ediliyor. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda daha bir çok yeni görseli internete sızmasını bekliyoruz.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sanal Tuş Etmeyeydi İyiydide
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Pc de 2 dakikada yaparım bende bir sahte görüntü
 


Üst Alt