Bir şey gösterdiği yok ki. Kendi kendinizi avutuyorsunuzelleşme oğlum
trol mrol ne olduğu değil ne gösterildiği önemli
samsungun ve appleın hep yaptığı şey![]()
MP ile kamera performansı değişir sanıyorsunuz her şeyden öte . phonearena troll bir başlık açmış sende bunu yiyorsunGerçekten ?3310 bile s7'yi eziyorsa ben artık diyecek söz bulamıyorum kamera konusunda![]()
![]()

Sonunda durumu fark eden biri çıktıArkadaşlar o kamera karşılaştırması şaka amaçlı troll yani![]()
Bu eleman da sanırsın Nokia'da görevli personel. Orasından burasından "kesin bilgi, yayalım" dercesine bilgi üretiyor. Sevmiyorsan sevmiyorsun arkadaş saçma sapan manipülasyonlarla insanların zihnini bulandırmaWhatsapp yok unut![]()
Bu çağda 3310 biraz zor giderama alan olur heralde
![]()
3310 u pek beğenmedim oyuncak telefon gibi duruyor ama yedek cihaz olarak alınabilir daha güzel tasarım olarak bekliyordum diğer iki cihazda fena değil üst segment te gelecektir pazarı yokluyorlar bence
Samsung 5mplık kamera kullanıyor olabilir fakat sensörü yeni nesil sensörler ve AF desteği de sunuyor Optik olarak da fiyatı için makul . 3300 da ise sırf var olsun diyerek eski nesil AF desteği olmayan bir kamera koymuşlar. S30 kullandığından ötürü Whatsapp yok dedim .Hep daha çok özellik; daha uzun pil ömrü, yüksek megapixelli kameralar, kocaman ekran, sd830 falan istiyorsunuz da kimsenin ticari düşündüğü yok. Henüz ayaklanmaya başlamış bir firma Nokia. Tek güvencesi önceki yıllarda (m.ö.) kazandığı prestij. Piyasada güvende hissetmek için önce alt ve orta segmentte ürün çıkararak düşük gelir düzeyli, elindeki cihazdan sizler gibi teknoloji "manyağı" insanların beklediği çok yüksek işlemci hızı, multitasking vs beklemeyen kesime hitap etmeye çalışıyor. Nokia eski kafa, tasarım özürlüsü diyorsunuz ama Japon plastik fabrikası Samsung'un 5 MP'lik kamerayı sağ taraftan sol tarafa alıp j2, s3 bilmem kaç diye alfabedeki tüm harfleri birer seri olarak çıkarmasına laf etmiyorsunuz.
Bu eleman da sanırsın Nokia'da görevli personel. Orasından burasından "kesin bilgi, yayalım" dercesine bilgi üretiyor. Sevmiyorsan sevmiyorsun arkadaş saçma sapan manipülasyonlarla insanların zihnini bulandırma
Malesef ben sizin gibi düşünmüyorum .Bunu gelip sizlerin zevkinize göre yapmıyorlar zaten.
Her yaşa ihtap edecek şekilde ama genelde dokunmatik telefonlara alışamayıp tuşlu telefonları tercih edenlere (genelde yaşlılarımıza) ve yedek/ikinci bir telefon olarak şarjı uzun gitsin yeter diyenlere yönelik bir cihaz.
Al alma size kalmış ama lütfen bir şeyi yargılayıp kötülemeden önce ne için olduğunu düşünün, bu dünyada bir kendinizi görmeyin.
5 yıl 1110 kullanan biri olarak Nokia'nın hemen hemen her modelini biliyorum tasarım olarak 3310 kötü olmuş şimdi alacak olsam yine temiz 1110 alırım yaşlı kesim yine tasarıma bakıyor özelliklerini elestirmedim zaten bu telefonu alan özelliğe bakmaz sağlamlığı bataryası tasarımına bakar hitap sekliniz de hiç hoş degilBunu gelip sizlerin zevkinize göre yapmıyorlar zaten.
Her yaşa ihtap edecek şekilde ama genelde dokunmatik telefonlara alışamayıp tuşlu telefonları tercih edenlere (genelde yaşlılarımıza) ve yedek/ikinci bir telefon olarak şarjı uzun gitsin yeter diyenlere yönelik bir cihaz.
Al alma size kalmış ama lütfen bir şeyi yargılayıp kötülemeden önce ne için olduğunu düşünün, bu dünyada bir kendinizi görmeyin.