Rıza Soylu
Üye
Blackberyy gibi batma potasinda olan bir firma bile ust donanim cihaz cikariyosa nokia nie cikartmasin bu gercegi kabul etmemiz lazim nokia eski nokia degilÖncelikle anlık haber için teşekkürler kardeşim, hele konu Nokia olunca sevinçten kendimi tutamıyorum diyebilirim.
Nokia'dan ufaktan böyle ataklar görmek güzel, kim ne derse desin Nokia eski ünvanına kavuşacaktır.
Sindiremediğiniz şeyleri kötülemeyi bırakın artık!
Şuan ufak bir şirket, biz kullanıcılar için elinden geleni yapıp büyümeye çalışıyor. Biraz şans tanımayı deneyin!
Amiral gemisi de yolda, en kısa zamanda duyurusunu yapacaklardır.
@Buğra 2 Ufak hata gözüme çarpttı; 1. Nokia 6'ya 5 yazmışsın, diğeri de 3310'un fiyatı resmi sitesinde 49 Euro yazıyor.
Güzel arkadaşım biz de çıkartmayacak demiyoruz ki zaten. 2017'ye gireli daha 2 ay oldu olacak.Blackberyy gibi batma potasinda olan bir firma bile ust donanim cihaz cikariyosa nokia nie cikartmasin bu gercegi kabul etmemiz lazim nokia eski nokia degil
Birseyleri Kirparak yukselemessin ustune ekleyerek devamli yukselirsin
Yapan adam en basta yapardi nokia bu ayni kkafadaGüzel arkadaşım biz de çıkartmayacak demiyoruz ki zaten. 2017'ye gireli daha 2 ay oldu olacak.
Yok yani nedir bu celal acele??
Daha 2 ay içinde 5-6 cihaz duyurdu daha ne olsun, daha da duyuracak.
Giriş seviyesi olarak duyurduğu cihazlar orta-üst segment cihazlarla tokatlıyor resmen.
Alacakmışsınız gibi yorum yapıp üstüne de kötülüyorsunuz, çok istiyorsan sabredeceksin.
3 konusunda haklısın xperiaya cidden benziyor ama sadece tasarım yüzünden cihazı çizmek gaddarlık olurYa lütfen şu cihazlara bakarmısın hangisi Nokia'ya benziyor? Bu tasarımlarda onlarca cihaz var üretilen. Nokia 3 dedikleri cihaz bildiğin Sony Xperia çakması olmuş. 5 ve 6 ise Vestel Venüs tarzı ikinci hatta üçüncü sınıf cihazları çağrıştırıyor. Hala tasarım özürlüler. Lumialar bile daha özgün daha şıktı.
Yapan adam en basta yapardi nokia bu ayni kkafada
Kotulemiyorum bn nokiayi nokiayi cok seviyorum ama bu ozellik kirpmasi hayal kirikligi yaratiyo
Basta yapsaydi deeken saglam guclu bir donus yapip milleti etkiliyebilirdi ama olmadiAllah aşkına bilip bilmeden konuşmayın yaa. Yapsa başta yapardı de ne demek??
Elop gelene kadar Nokia istikrarlı şekilde ama yavaş yavaş toparlanıyordu. Microsoft'tan gelen Elop Nokia'ya Ceo olunca el değiştirmiş oldu böyle olunca da Nokia iyice batmış vaziyette oldu. Ortak ol. Zarar ettir ve değerini düşür. Sonra satın al. İyi fikir. Yani lafınızı ''Nokia''ya değil, başlarına geçen ''Ceo''ya söyleyin. Aslında bunda Nokia'nın da suçu var, Gurur yapıp başta geçseydi bu durumda olmazdı.
Söyleyecek çok söz var da, umarım Nokia hayranları için bir an önce kendini toparlayıp bizlere güzel cihazlar sunar.
Gerizekalı mı?Ben şimdiden 3310 almayı düşünüyorum. Uzun şarj ömrü beni hayal kırıklığına uğratmazsa ilerde akıllı telefona alternatif olarak ek olarak bir tane gerizekalı bir telefon almak iyi fikir olabilir bence.
Ya lütfen şu cihazlara bakarmısın hangisi Nokia'ya benziyor? Bu tasarımlarda onlarca cihaz var üretilen. Nokia 3 dedikleri cihaz bildiğin Sony Xperia çakması olmuş. 5 ve 6 ise Vestel Venüs tarzı ikinci hatta üçüncü sınıf cihazları çağrıştırıyor. Hala tasarım özürlüler. Lumialar bile daha özgün daha şıktı.
seviyoruz ama düşkırıklığına uğradıkInsallah yuksek bir cihaz yaparda dediklerimi yutturur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?