teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
LG'nin yapacağı 1500 lira civarı olur bence çünkü LG plastik malzeme tercih ediyor. Huawei metal yapar biraz daha pahali olur umarım 2000'i geçmezKendi işlemcisini kullanmasın 2000 lira altı olması gerek birde
İyi ki almışım dedirtmiyor mu? Ben birçok kez demişimdir "iyi ki nexus 5 almışım" diye.
Orası öylede güncellemeyi bekle bekle dur hadi S5 ve G3 istisna ama G2 ve Note 4 kaç ay sonra aldı [emoji1]
Az evel CM bomboş geliyor diyordun Google'ın yapacağıda aynısı olmayacak mı? [emoji1]Valla güncelleme geldikten sonra keşke gelmeseydi dediğimiz de oluyor suç Google dakendisi çıkarsın artık şu güncellemeleri
Performans açısını kast etmedim farkedersen yoksa en stabil android her zaman nexus ancak telefondan beklenti kişiden kişiye değişir.
Yazılımsal olarak çok sade , müzik çalar olarak sony gibi, samsungdaki ekranı ikiye bölme veya ne biliyim kamera fonksiyonlar vs. bu tarz özelliklerden bahsediyorum. parmak izi sensörü , samsungdaki kalp ritmi ölçen sensör vs.
Custom Rom bolluğundan dolayı hepsini köşeye atıp Nexus veya One Plus alasım gelmiyor degil [emoji1]Anladım neden bahsettiğini onlara rağmen diyorum "iyiki almışım" diye.
Ve diyen de çok.
Anladım neden bahsettiğini onlara rağmen diyorum "iyiki almışım" diye.
Ve diyen de çok.
Az evel CM bomboş geliyor diyordun Google'ın yapacağıda aynısı olmayacak mı? [emoji1]
@Luck Star
Senin ihtiyacın google play edition hem beğenmezsen tasarımı onlardan birini alırsın kızılötesi falanda olur canın istediğinde firma arayüzünü kurarsın istemediğinde AOSP gerçi artık GOOGLE PLAY EDITION modelleri çıkmıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?