Hukuk61
Üye
Yeni nesil tarifesi magduru olmamak icin bknz...
İHTARNAME
Tar..:…/…/….
Avea A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne
İSTANBUL
Konu: …………….hk. nda
………………………….. nolu telefonun kullanıcısıyım. …./…./…….. tarihinde Yeni Nesil 500(her yöne 500dk her yöne 2000 sms ve Sınırsız İnternet) görüşme tarifesine abone oldum.Ancak tarafıma gönderilen faturada taahhüt edilen “sınırsız internet” paketim olmasına rağmen internet kullanımı ayrıca ücretlendirlmiştir.
Açıklama talep ettiğim hususlar;
Sınırsız internet taahhüdü vermiş olmanıza rağmen, internet kullanımım hangi gerekçeyle ayrıca ücretlendirilmiştir.
Tarafıma bu konu hakkında bilgi verilmesini, aksi takdirde kanuni yollara başvuracağımı ihtaren bildiririm.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Saygılarımla,
Adresiniz:………………………………….. Ad – Soyad
………………………………………….…… İmza
…………………………………………..…
………………………..
---------- Eklendi @ 17:42:16 ---------- Yazıldı @ 17:31:26 ----------
SON OLARAK ta bu dilekçeyi elektronik posta(e-imzanız varsa) yada iade taahhütlü noterden ihtar çekmelisiniz.
Avea posta adresi:
Avea A.Ş. Genel Müdürlüğü
Abdi İpekçi Cad. No:75 Maçka - İstanbul(Avea Adresini Posta Mektubuna Yazacaksınız)
Tar..:…/…/….
Avea A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne
İSTANBUL
Konu: …………….hk. nda
………………………….. nolu telefonun kullanıcısıyım. …./…./…….. tarihinde Yeni Nesil 500(her yöne 500dk her yöne 2000 sms ve Sınırsız İnternet) görüşme tarifesine abone oldum.Ancak tarafıma gönderilen faturada taahhüt edilen “sınırsız internet” paketim olmasına rağmen internet kullanımı ayrıca ücretlendirlmiştir.
Açıklama talep ettiğim hususlar;
Sınırsız internet taahhüdü vermiş olmanıza rağmen, internet kullanımım hangi gerekçeyle ayrıca ücretlendirilmiştir.
Tarafıma bu konu hakkında bilgi verilmesini, aksi takdirde kanuni yollara başvuracağımı ihtaren bildiririm.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Saygılarımla,
Adresiniz:………………………………….. Ad – Soyad
………………………………………….…… İmza
…………………………………………..…
………………………..
---------- Eklendi @ 17:42:16 ---------- Yazıldı @ 17:31:26 ----------
SON OLARAK ta bu dilekçeyi elektronik posta(e-imzanız varsa) yada iade taahhütlü noterden ihtar çekmelisiniz.
Avea posta adresi:
Avea A.Ş. Genel Müdürlüğü
Abdi İpekçi Cad. No:75 Maçka - İstanbul(Avea Adresini Posta Mektubuna Yazacaksınız)

14.günde 11 gb müthiş duygu eğer faturada anormallik olmazsa tabi