Yeni nesil tarifesi magduru olmamak icin bknz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
Yeni nesil tarifesi magduru olmamak icin bknz...
İHTARNAME
Tar..:…/…/….
Avea A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne
İSTANBUL

Konu: …………….hk. nda

………………………….. nolu telefonun kullanıcısıyım. …./…./…….. tarihinde Yeni Nesil 500(her yöne 500dk her yöne 2000 sms ve Sınırsız İnternet) görüşme tarifesine abone oldum.Ancak tarafıma gönderilen faturada taahhüt edilen “sınırsız internet” paketim olmasına rağmen internet kullanımı ayrıca ücretlendirlmiştir.

Açıklama talep ettiğim hususlar;
Sınırsız internet taahhüdü vermiş olmanıza rağmen, internet kullanımım hangi gerekçeyle ayrıca ücretlendirilmiştir.
Tarafıma bu konu hakkında bilgi verilmesini, aksi takdirde kanuni yollara başvuracağımı ihtaren bildiririm.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Saygılarımla,

Adresiniz:………………………………….. Ad – Soyad
………………………………………….…… İmza
…………………………………………..…
………………………..

---------- Eklendi @ 17:42:16 ---------- Yazıldı @ 17:31:26 ----------

SON OLARAK ta bu dilekçeyi elektronik posta(e-imzanız varsa) yada iade taahhütlü noterden ihtar çekmelisiniz.
Avea posta adresi:
Avea A.Ş. Genel Müdürlüğü
Abdi İpekçi Cad. No:75 Maçka - İstanbul(Avea Adresini Posta Mektubuna Yazacaksınız)

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN

kartal3x

kartal3x

Üye
ben de bu tarifeye aboneyim bakalım fatura nasıl gelecek

Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
tüketici hakem heyeti kararlarında en çok ceza alan operatör avea arkadasımm..Her ihtimale karsı ben ihtar gönderdim.Fatura şişik gelirse geç kalmadan hakem heyetine basvurmak lazım:)

yesrip2

yesrip2

Üye
benim faturamın gelmesine az kaldı inşallah sürpriz olmaz paylaşman iyi oldu kardaş :)

• Beğen
Tepkiler: Hukuk61
Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
faturanız da bir şişiklikle karsılasırsanız yardımcı olurum arkadaslar.Türkcellden 300TL'lik fatura bedelini iade almış biri olarak :D

The Patriot

The Patriot

Üye
Ben de heyecanla faturayı bekliyorum dakikaları çok fazla kullanmadım mesajlara hiç dokunmadım bile ama interneti çok pis sömürdüm bakalım ne olacak

Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
benim de bi gün kaldı,bu arada kaç günlük gelecek faturan arkadasım? benim faturam 15 günlük olcak ama fatura ücretin tamamına ilişkin olacakmış.Bende bastım kalayı avea desteğe:) faturam gelsin hele bi tamamı üzerinden o zman sorarım onlara ben :D

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Yarın kesim tarihim ayrıca aradılar interneti istediğiniz gibi kullanın sorun olmaz diye :)

Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
bakıcaz sorun mu değilmi :D içimden bi his avea patlatıcak bombayı gibi geliyo ama bakalım :D faturanız 1 aya ilişkin gelirse yazın buraya :) öyle bir hakları yok çünkü BTK kararlarında bi dünya ceza almıs hem avea-türkcell-vodafone ,itiraz kişiye sıkı sıkııya bağlı en temel hakkımız :D

---------- Eklendi @ 18:00:23 ---------- Yazıldı @ 17:37:23 ----------

interneti benim kadar sömürmüş olamazsınız :aha: 14.günde 11 gb müthiş duygu eğer faturada anormallik olmazsa tabi :D:D

AHMED...

AHMED...

Üye
faturada anormallik olamaz sınır yokki nette

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
sayin hukuk61 rica etsem ihtarname örnegini siteye tekrar koyabilirmisiniz? Bir örnek almak istiyorum ama ihtarname ornegi gorunmuyor.

Edit: Kardesim cok tesekkur ederim ;) aldim ornegi; insallah lazim olmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt